Albert Heijn Leicester Mijdrecht weer open

Albert Heijn Leicester Mijdrecht weer open


Geplaatst op: 3 april 2020

Albert Heijn Leicester in Mijdrecht ging na een ingrijpende verbouwing vandaag weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken zijn alle openingsactiviteiten afgelast.

Het afrekenen gaat in de vernieuwde winkel sneller dankzij de komst van zelfscankassa’s. Hygiëne is in de huidige situatie erg belangrijk, voor de gezondheid van klanten en van medewerkers. Albert Heijn doet daarom een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM. Ook roept supermarktmanager Bouwe van Zwieten klanten op om in de vernieuwde winkel boodschappen te doen zoals zij dat normaal ook doen.

1,5 meter

De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan altijd voorop. Daarom zijn er nu plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor vakkenvullers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook mag er maximaal één klant per 10 m2 in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht. Meer informatie over genomen maatregelen en de nieuwste updates vind je op www.ah.nl/samen.

Albert Heijn Leicester aan Leicester 13 in Mijdrecht is voortaan langer open, van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 19:00 uur.

 Laatst bewerkt op: 3 april 2020 16:51

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Albert Heijn Leicester Mijdrecht weer open

Albert Heijn Leicester in Mijdrecht ging na een ingrijpende verbouwing vandaag weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken zijn alle openingsactiviteiten afgelast. Het afrekenen gaat in de vernieuwde winkel sneller dankzij de komst van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: