001 - Escaperoom aglemeen
Hulpdiensten drie keer opgeroepen voor duikobject van brandweer

Hulpdiensten drie keer opgeroepen voor duikobject van brandweer


Geplaatst op: 4 april 2020

Hulpdiensten zijn vandaag twee keer opgeroepen voor auto te water bij visplaats De Zwaan langs de N212 tussen Kamerik en Wilnis. Afgelopen maandag spoedde er ook al meerdere brandweerwagens, politie en ambulance naar hetzelfde voertuig.

Bij de visplaats De Zwaan ligt inderdaad een auto in het water, maar volgens getuigen wordt deze gebruikt voor duik oefeningen van de lokale brandweer. Maandagmiddag rukte de brandweer met o.a duikers uit. Vandaag is de politie twee keer naar de vispaats gestuurd en iedere keer voor dezelfde duikauto.

De brandweer heeft na de laaste melding van zaterdagmiddag een boei met de tekst BRANDWEER aan de auto geknoopt. Nu is voor iedereen duidelijk dat het om oefenauto van de brandweer gaat. Zo hopen zij meer meldingen en onnodige inzet van hulpdiensten te voorkomen.
Laatst bewerkt op: 4 april 2020 20:36

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hulpdiensten drie keer opgeroepen voor duikobject van brandweer

Hulpdiensten zijn vandaag twee keer opgeroepen voor auto te water bij visplaats De Zwaan langs de N212 tussen Kamerik en Wilnis. Afgelopen maandag spoedde er ook al meerdere brandweerwagens, politie en ambulance naar hetzelfde voertuig. Bij de visplaats De Zwaan ligt inderdaad een auto in het water, maar volgens getuigen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: