001 - Escaperoom aglemeen
Bruggen en sluizen Uithoorn alleen nog open voor beroepsvaart

Bruggen en sluizen Uithoorn alleen nog open voor beroepsvaart


Geplaatst op: 4 april 2020

In de gemeente Uithoorn worden sluisen en bruggen alleen nog geopend voor de beroepsvaart en niet voor plezierboten. Dat is een aanvullende maatregelen om het coranvirus te bestrijden. 

De veiligheidsregio Amsterdam- Amstelland, waar Uithoorn onder valt, heeft besloten alleen nog maar sluizen en bruggen te openen voor beroepsvaart. Ook zijn geldt er een vaarverbod voor pleziervaart in de grachtengordel en het Wallengebied van Amsterdam.

Het vaarverbod geldt vooralsnog alleen voor zondag, maar kan worden verlengd en ook uitgebreid worden naar een groter gebied. Voor de komende periode blijft de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet te recreëren.


Laatst bewerkt op: 4 april 2020 19:18

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bruggen en sluizen Uithoorn alleen nog open voor beroepsvaart

In de gemeente Uithoorn worden sluisen en bruggen alleen nog geopend voor de beroepsvaart en niet voor plezierboten. Dat is een aanvullende maatregelen om het coranvirus te bestrijden.  De veiligheidsregio Amsterdam- Amstelland, waar Uithoorn onder valt, heeft besloten alleen nog maar sluizen en bruggen te openen voor beroepsvaart. Ook zijn geldt er een vaarverbod … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: