001 -Family

Paaseierjacht De Ronde Venen


Geplaatst op: 6 april 2020

In opvolging van de Berenjacht is er nu ook een Eierjacht speciaal voor de allerkleinsten (t/m 10 jaar). Met je Paasmandje huppelend door je wijk op zoek naar eitjes!

Meedoen aan deze Paaseierjacht is simpel: meld je aan en plaats op eerste Paasdag (vanaf 08:00 uur) een mandje met eieren op een plek in je voortuin, bij je voordeur of andere gemakkelijk bereikbare plek. Kinderen kunnen tijdens een wandeling in hun buurt op zoek naar de eieren en zo op een leuke manier Pasen vieren. Er mag één eitje per kind/per adres uit het mandje/bakje gepakt worden. Wij vertrouwen erop dat ouders hierop toezien, zodat er genoeg is voor iedereen. 

Uiteraard gelden de richtlijnen van het RIVM tijdens deze wandeling. Houd minimaal 1.5 meter afstand en doe de wandeling uitsluitend met je eigen kind(eren).

Aanmelden en overzichten:

We hebben voor De Ronde Venen speciaal een systeem opgezet via googledocs. Zo kun je precies zien wie meedoet in jouw wijk van jouw dorp. Het enige wat je hoeft te doen is je adres invullen en het mandje met paaseitjes (chocolade en/of gekookte eieren) ergens zichtbaar te plaatsen. De Paaseierjacht is er alleen op zondag 12 april 2020. Tip: wil je eitjes delen, denk dan aan de eenzame ouderen in jouw dorp! Wellicht leuk om hen te verrassen met deze Paastraktatie. Aanmelden kan via de website van Ouders Lokaal: rondevenen.ouderslokaal.nl

Andere Ouders Lokaal activiteiten

Vrijdagochtend 10 april: Zoom Mama Lokaal Mijdrecht
Woensdagavond 8 april: Zoom Workshop “Verantwoord Gamen”
Dinsdagavond 14 april: Zoom Workshop “Je Kind en Huiswerk tijdens Corona”
Woensdagavond 15 april: Zoom Workshop ‘Mindfulness tijdens Corona’

Heb je interesse om een bepaald thema terug te zien?  Wil je je samen met Ouders Lokaal inzetten voor ouders, of heb je daar leuke ideeën over? Mail dan naar info@ouderslokaal.nl 

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Paaseierjacht De Ronde Venen

In opvolging van de Berenjacht is er nu ook een Eierjacht speciaal voor de allerkleinsten (t/m 10 jaar). Met je Paasmandje huppelend door je wijk op zoek naar eitjes! Meedoen aan deze Paaseierjacht is simpel: meld je aan en plaats op eerste Paasdag (vanaf 08:00 uur) een mandje met eieren op een plek in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: