001 - Escaperoom aglemeen
Papierinzameling Abcoude verschoven

Papierinzameling Abcoude verschoven


Geplaatst op: 6 april 2020

De inzameling van oud-papier in Abcoude gaat dinsdag 7 april niet door. Daarvoor in de plaats wordt het papier op donderdag 16 april opgehaald. Zorg ervoor dat uw papiercontainer vóór 7.30 uur aan de weg staat.

Gebruikers van de app Afvalwijzer bij wie dinsdag de 7e het papier zou worden opgehaald, krijgen automatisch een bericht over de gewijzigde ophaaldatum. Gebruikers van de app Afvalwijzer zien ook de nieuwe ophaaldatum in de app als zij deze even afsluiten en weer opnieuw opstarten. De gratis app Afvalwijzer is via de App Store of Play Store of downloaden.

De datum is gewijzigd om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen en vrijwilligers te beschermen. Op donderdag 16 april wordt het papier in Abcoude opgehaald door medewerkers van Remondis. Daarbij zijn geen vrijwilligers actief.


Laatst bewerkt op: 6 april 2020 16:35

Bron: 0297nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Papierinzameling Abcoude verschoven

De inzameling van oud-papier in Abcoude gaat dinsdag 7 april niet door. Daarvoor in de plaats wordt het papier op donderdag 16 april opgehaald. Zorg ervoor dat uw papiercontainer vóór 7.30 uur aan de weg staat. Gebruikers van de app Afvalwijzer bij wie dinsdag de 7e het papier zou worden opgehaald, krijgen automatisch een bericht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: