Business Point in PrimaPost Mijdrecht geopend


Geplaatst op: 13 september 2011

Vanmorgen opende Dhr. Carlos Mendes Aguiar, Directeur Zakelijke Markt bij Koninklijke PostNL het nieuwe Business Point in kantoor PrimaPost. Samen met Johan Maring, Directeur bij PrimaPost , bracht hij een toost uit op de toekomstige samenwerking.

Het Business Point biedt een uitgebreid assortiment en services. Naast het ophalen, frankeren en verzenden van post kunnen zakelijke klanten er onder andere aangetekende stukken aanbieden en kentekens laten overschrijven. Aanvullend op haar Direct Marketing en Fulfilment activiteiten biedt PrimaPost vanaf heden ook huisstijldrukwerk en reproservices.

Business Point van PostNL
Het Business Point van PostNL is gericht op zakelijke klanten in het midden- en kleinbedrijf. Het Business Point bestaat uit een verkoop- en informatiebalie, een postbussenruimte en een postafgiftepunt.

Meer informatie over PostNL Zakelijke markt vindt u op: www.postnl.nl/zakelijk

Over PrimaPost
PrimaPost is een full service dienstverlener in Direct Marketing en Fulfilment. Zij opereert vanuit drie geografisch gespreide vestigingen. PrimaPost beschikt over een gemotiveerd team en een modern geoutilleerd machinepark voor het printen en verzendklaar maken van transactie- en direct mail. Daarnaast heeft PrimaPost alle kennis, ervaring en ruimte om klanten (web)fulfilment werkzaamheden uit handen te nemen.

Meer informatie over PrimaPost vindt u op: www.primapost.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Business Point in PrimaPost Mijdrecht geopend

Vanmorgen opende Dhr. Carlos Mendes Aguiar, Directeur Zakelijke Markt bij Koninklijke PostNL het nieuwe Business Point in kantoor PrimaPost. Samen met Johan Maring, Directeur bij PrimaPost , bracht hij een toost uit op de toekomstige samenwerking. Het Business Point biedt een uitgebreid assortiment en services. Naast het ophalen, frankeren en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: