001 -Family
Watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude hijst quarantaine-vlag

Watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude hijst quarantaine-vlag


Geplaatst op: 8 april 2020

Watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude (WVA) heeft de Maritieme quarantaine-vlag gehesen.

De zogeheten Q-vlag is geel van kleur en wordt normaal gesproken gehesen om aan te geven dat een schip in quarantaine is in verband met verhoogd risico op infectieziekteverspreiding mag niemand, met uitzondering van geautoriseerde personen, van of aan boord komen. Watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude heeft hem gehesen als steun voor iedereen die op dit moment zijn uiterste best doet om Nederland door de Corona-crisis te slepen.

De WVA laat in een e-mail weten dat het de bedoeling is dat iedere watersportvereniging of watersporter dit overneemt. ''Dus heb je er één aan boord? Hijs 'm!,, aldus de vereniging.Laatst bewerkt op: 8 april 2020 07:45

Bron: 0297nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude hijst quarantaine-vlag

Watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude (WVA) heeft de Maritieme quarantaine-vlag gehesen. De zogeheten Q-vlag is geel van kleur en wordt normaal gesproken gehesen om aan te geven dat een schip in quarantaine is in verband met verhoogd risico op infectieziekteverspreiding mag niemand, met uitzondering van geautoriseerde personen, van of aan boord komen. Watersportvereniging … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: