Babbeltruc in Abcoude


Geplaatst op: 13 september 2011

Abcoude - Een bejaarde vrouw werd op maandagavond het slachtoffer van een babbeltruc. De politie is op zoek naar getuigen.

Tussen 18.00 en 18.30 uur werd er aangebeld bij een woning aan de Dorpszicht. De 89-jarige bewoonster deed open. Voor de deur stond een vrouw van ongeveer dertig jaar met donker haar, die met behulp van een babbeltruc de woning van de vrouw wist binnen te komen. De vrouw leidde het slachtoffer verder af, waardoor een tweede handlanger ook wist binnen te komen. De vrouw en handlanger hebben verschillende goederen uit de woning weggenomen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Babbeltruc in Abcoude

Abcoude - Een bejaarde vrouw werd op maandagavond het slachtoffer van een babbeltruc. De politie is op zoek naar getuigen.Tussen 18.00 en 18.30 uur werd er aangebeld bij een woning aan de Dorpszicht. De 89-jarige bewoonster deed open. Voor de deur stond een vrouw van ongeveer dertig jaar met donker … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: