001 - Escaperoom aglemeen
Ontwerpen Buurtcentrum Thamerdal klaar

Ontwerpen Buurtcentrum Thamerdal klaar


Geplaatst op: 9 april 2020

hamerdal krijgt een nieuw buurtcentrum naast basisschool Het Duet. Het buurtcentrum heeft een ruimte die buurtbewoners kunnen gebruiken: Bij de buren. In het centrum komt daarnaast een moderne gymzaal waar jong en oud bezig kunnen zijn met sport en bewegen. Ook de huurders van De Bovenboog krijgen een plek in het buurtcentrum. Het ontwerp voor het centrum is samen met de gebruikers en buurtbewoners ontwikkeld. 

Op 17 maart was een inloopbijeenkomst gepland om de nieuwe ontwerpen voor de buitengevel en de binnenruimte van het buurtcentrum te presenteren. Door de huidige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd. De situatie maakt het uiteraard niet mogelijk deze bijeenkomst op korte termijn te houden. De presentatie van de ontwerpen vindt u daarom online. Via de website Uithoorndenktmee.nl kunt u onder het project Buurtcentrum Thamerdal de nieuwe ontwerpen vinden. Ook leest u hier meer informatie over het project. Heeft u hierover vragen? Dan kunt u een reactie achterlaten op de site of contact opnemen met de gemeente via vastgoed@uithoorn.nl of T (0297) 513 111.    

 


Laatst bewerkt op: 9 april 2020 12:53

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ontwerpen Buurtcentrum Thamerdal klaar

hamerdal krijgt een nieuw buurtcentrum naast basisschool Het Duet. Het buurtcentrum heeft een ruimte die buurtbewoners kunnen gebruiken: Bij de buren. In het centrum komt daarnaast een moderne gymzaal waar jong en oud bezig kunnen zijn met sport en bewegen. Ook de huurders van De Bovenboog krijgen een plek in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: