HandjeHelpen
Makelaar witte biedt NVMonlinebieden.nl aan

Makelaar witte biedt NVMonlinebieden.nl aan


Geplaatst op: 9 april 2020

Bij Makelaardij Witte willen we alleen het allerbeste bereiken voor en samen met onze opdrachtgevers, die centraal staan in het verkoopproces. 

Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons dienstenaanbod te vergroten en te verbeteren is een continue proces. 

Ongetwijfeld heeft u wel eens gehoord van een verkoop bij inschrijving. Dit is een veel gebruikte verkoopmethode bij woningen die erg gewild zijn bij kopers. Bij deze methode kunnen potentiële kopers eenmalig een bod doen voor een bepaalde datum en tijd. Dit is een zuivere methode, omdat kopers het maximale dat ze bereid zijn om te betalen voor een woning kunnen bieden. Toch is het lang niet altijd een groot succes. Potentiële kopers haken af wanneer ze het lastig vinden om een bod te kiezen. Daarnaast werkt het ontmoedigend omdat men er soms vanuit gaat dat er ver boven de vraagprijs geboden zal worden.

Uit onderzoek is gebleken dat kopers zich in de huidige tijdsgeest meer aangetrokken voelen tot een open en transparante manier van bieden. Een behoefte waar NVMonlinebieden.nl perfect bij aansluit en uiteraard met de integriteit en privacy die u van een NVM-makelaar mag verwachten.

Hoe NVMonlinebieden werkt in het kort:

  • Een potentiële koper bezichtigd de woning zoals gebruikelijk met of zonder aankoopmakelaar;
  • Alle documentatie met betrekking tot de woning wordt gedeeld;
  • Een bieder registreert zich en kan daarna inloggen op www.NVMonlinebieden.nl
  • De bieder legitimeert zich met een geldig identiteitsbewijs bij de makelaar waarna het account van de bieder wordt geactiveerd.  
  • Na deze activering kan men zich aanmelden bij een woning en waarna het bieden al dan niet onder voorbehoud(en) kan beginnen.
  • De makelaar heeft de minimale verhoging bepaald, bijvoorbeeld € 500,--, maar meer kan ook. Als er in de laatste 2 minuten een bod geplaatst wordt, wordt het biedproces met diezelfde tijd verlengd en een automatisch bod behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Nadat de tijd volledig is verstreken beslist de verkoper of de woning wordt verkocht en ook aan wie. Het kan zijn dat een verkoper niet kiest voor de hoogste bieder. Dit kan voorkomen indien de verkoper een persoonlijke voorkeur heeft of een andere bieder geen ontbindende voorwaarden heeft.

Bent u benieuwd naar deze nieuwe manier van verkopen ook bij uw woning past? Neem dan contact op met Makelaardij Witte via info@makelaardij-witte.nl,  0297-263219 (bellen en whatsapp) of kijk op www.NVMonlinebieden.nBron: Makelaardij Witte

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Makelaar witte biedt NVMonlinebieden.nl aan

Bij Makelaardij Witte willen we alleen het allerbeste bereiken voor en samen met onze opdrachtgevers, die centraal staan in het verkoopproces.  Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons dienstenaanbod te vergroten en te verbeteren is een continue proces.  Ongetwijfeld heeft u wel eens gehoord van een verkoop bij inschrijving. Dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: