001 - Week van de ontmoeting
Bij De Loods Fashion nu ook shoppen op afspraak mogelijk

Bij De Loods Fashion nu ook shoppen op afspraak mogelijk


Geplaatst op: 10 april 2020

Het zijn bijzondere tijden en dat vraagt om een bijzondere aanpak. De alom bekende kledingwinkel ‘De Loods Fashion’ heeft daarom een aantal nieuwe services in het leven geroepen. Check it out!

Kom je namelijk liever niet naar de winkel? Dan komt De Loods gewoon naar jou. Via de Social Media wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van fijne outfit inspiraties, nieuwe producten en leuke dingen. Klanten die graag iets willen bestellen, kunnen gebruik maken van de gratis bezorging. Je mag zelf je bezorgmoment uitkiezen. Dit is elke werkdag mogelijk tussen 15:00 en 17:00 uur. Ook nu profiteer je gewoon van de 90-dagen-niet-goed-geld-terug-service. 

Zie je iets leuks? Dan mag je ook naar De Loods toe komen. Zij zijn gewoon open, maar wel met gepaste maatregelen en een beetje meer. Ik kon mijn pincode zelfs intoetsen met sushi stokjes, die ik daarna mocht weggooien, zodat ik het apparaat niet aan hoefde te raken. Goed bedacht! Ook in de POP-UP, die wekelijks open is van dinsdag t/m zondag van 12:00-17:00 uur, zijn alle voorschriften van het RIVM doorgevoerd en wordt je opgepaste afstand geholpen door de medewerkers in felgekleurde oranje jasjes. Gelukkig voor het personeel is neon onderdeel van de modecollecties deze zomer. 

Kom je liever niet op reguliere tijden naar de winkel? Speciaal voor jou en 1 of 2 vriend(inn)en opent De Loods haar deuren in de uren van 18:00-19:00 en 19:00-20:00 uur om veilig privé te kunnen shoppen. Met je gezin ben je ook welkom. Ben je toe aan een rondje 'De Loods' en wat positieve vibes? Whatsapp dan naar 0655487949 en maak een afspraak. Dit is geheel kosteloos. Sterker nog, jij hebt er voordeel aan. Je krijgt bij het shoppen op afspraak 10% korting over je aankopen. 

Een andere boodschap die De Loods uitdraagt is ‘samen staan we sterk’. Daarom hebben zij een leuk initiatief opgezet. Een super leuk ‘SUPPORT ONZE LOCALS’ pakket met artikelen waar je vrolijk van wordt van verschillende ondernemers uit Mijdrecht. Het pakket kost 35 euro en wordt bij jou thuis bezorgd! 

De Loods en de POP-UP zijn ook open op Tweede Paasdag van 12:00-17:00 uur.Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bij De Loods Fashion nu ook shoppen op afspraak mogelijk

Het zijn bijzondere tijden en dat vraagt om een bijzondere aanpak. De alom bekende kledingwinkel ‘De Loods Fashion’ heeft daarom een aantal nieuwe services in het leven geroepen. Check it out! Kom je namelijk liever niet naar de winkel? Dan komt De Loods gewoon naar jou. Via de Social Media … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: