001 - Escaperoom aglemeen
Bestuurder met drank op veroorzaakt ravage in Mijdrecht

Bestuurder met drank op veroorzaakt ravage in Mijdrecht


Geplaatst op: 10 april 2020

Vrijdagavond rond 20.50 uur heeft er een flinke aanrijding plaats gevonden op de Ringdijk Tweede Bedijking in Mijdrecht.

Op de weg tussen De Hoef en Amstelhoek zijn verschillende wegversmallingen die met voorrangsborden worden aangegeven. Een Volvo kwam vanuit de Amstelhoek en had voorrang. De man reed met zijn auto door de versmalling heen toen een tegemoetkomende Mercedes met hoge snelheid naderde en ook door bleef rijden. De man in de Volvo week uit en kon een frontale botsing voorkomen, maar de auto's ramden elkaar aan de zijkant. 

Beide auto's kwamen meters verder en 180 graden gedraaid tot stilstand. De bestuurder van de Mercedes, die geen voorrang had, bleek teveel te hebben gedronken. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Doordat de bestuurder van de Volvo was uitgeweken is zwaar letsel voorkomen en liepen beide bestuurders lichte verwondingen op.

Agenten die bij het ongeluk kwamen assisteren zijn per abuis tegen een andere weggebruiker aangereden toen zij aankwamen bij het ongeluk. De agent heeft met de bestuurster de schade afgewikkeld.


Deze Volvo kwam van de andere kant en had dus voorrang.

De Mercedes kwam vanaf de andere kant (en had dus geen voorrang)

Een klein ongeluk met de politieauto ter plaatse

Een klein ongeluk met de politieauto ter plaatse

Laatst bewerkt op: 11 april 2020 19:37

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bestuurder met drank op veroorzaakt ravage in Mijdrecht

Vrijdagavond rond 20.50 uur heeft er een flinke aanrijding plaats gevonden op de Ringdijk Tweede Bedijking in Mijdrecht. Op de weg tussen De Hoef en Amstelhoek zijn verschillende wegversmallingen die met voorrangsborden worden aangegeven. Een Volvo kwam vanuit de Amstelhoek en had voorrang. De man reed met zijn auto door de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: