001 - Escaperoom aglemeen
Iedere dag kinderprogramma op tv en radio

Iedere dag kinderprogramma op tv en radio


Geplaatst op: 14 april 2020

Iedere schooldag kun je luisteren en kijken naar Let’s Go en Stay Home. Vijf dagen per week zorgen Kim, Lennart en Niels voor een gezellige uitzending met leuke onderwerpen en vrolijke muziek. Natuurlijk zijn er weer leuke filmpjes van o.a. Maartje, Roy en Justin en tips van de Bibliotheek Aalsmeer. En natuurlijk kan je ook nog steeds je eigen filmpjes en foto’s insturen. Sinds kort kan dat ook via de Let’s Go App 06-22 27 92 38. Hier kan je ook verzoekjes op aanvragen door een (spraak)berichtje te sturen. Alle foto’s, filmpjes en verzoekjes hoor je dan weer terug bij ons in de uitzending.

Winnares Paaspuzzel
Afgelopen week werd er druk gepuzzeld! Iedere dag kon je een stukje van puzzel zien en vrijdag was de ontknoping. Nog voordat Kim en Niels zeiden dat de lijnen open gingen, hing Saar Baksteen al aan de telefoon. Ze had super goed gepuzzeld en met de “Radio Aalsmeer wenst jou hele fijne en vrolijke Paasdagen thuis” slogan won zij een heerlijke paasprijs. Die bracht Kim zaterdag even bij haar langs, natuurlijk met 1,5 meter afstand. Zo hoor je alles over Stream the Professor, gaat Leon vertellen over zijn Blijf Binnen Quiz. Kinder- en Jongerentherapie Aalsmeer geeft thuis over thuiswerken en vrijdag wordt het de week weer swingend afgesloten.

Dansend het weekend in
Voor ‘Dansend het Weekend in’ zijn ze op zoek naar jouw favoriete dansplaat en die van jouw ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s, tantes, buurvrouwen, meesters….eigenlijk gewoon van iedereen. Stuur ze naar letsgo@radioaalsmeer.nl De nummers hoor je dan in de laatste 10 minuten van Let’s Go en daarna tussen 18.00 en 19.00 uur, gezellig voorbij komen. 

Let’s Go is iedere schooldag te horen en te zien van 17.00 en 18.00 uur. Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl maar volg ons ook op facebook https://www.facebook.com/letsgoradioaalsmeer/ Laatst bewerkt op: 14 april 2020 12:27

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Iedere dag kinderprogramma op tv en radio

Iedere schooldag kun je luisteren en kijken naar Let’s Go en Stay Home. Vijf dagen per week zorgen Kim, Lennart en Niels voor een gezellige uitzending met leuke onderwerpen en vrolijke muziek. Natuurlijk zijn er weer leuke filmpjes van o.a. Maartje, Roy en Justin en tips van de Bibliotheek Aalsmeer. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: