001 - Escaperoom aglemeen
De Bibliotheek start nieuwe service: de AfhaalBieb

De Bibliotheek start nieuwe service: de AfhaalBieb


Geplaatst op: 14 april 2020

Deze week is de Bibliotheek gestart met een nieuwe service: de AfhaalBieb. Bibliotheekleden kunnen 5 boeken kiezen en hun keuze via de website of telefonisch aan ons doorgeven. De boeken kunnen na een paar dagen worden afgehaald. 

Veiligheid staat hierbij voorop. We houden ons dan ook strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Om besmetting via de boeken helemaal te voorkomen, blijven de tasjes met boeken daarom 72 uur liggen voor ze afgehaald mogen worden. Het afhalen gaat contactloos, onze medewerkers zetten de tasjes klaar. 

Nog geen lid?

Ben je geen lid van de Bibliotheek maar wil je wel gebruik maken van de afhaalservice, schrijf je dan online in: www.bibliotheekavv.nl/lidworden. We sturen je vervolgens de benodigde gegevens toe om een reservering te plaatsen.

De online Bibliotheek

De Bibliotheek doet er alles aan om online zoveel mogelijk service te bieden. 

Vorige week is de ThuisBieb-app geopend: 100 e-books voor iedereen, dus ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. De ThuisBieb-app is te downloaden via de AppStore en Google Play.  

Digitaal voorleesboek over corona

Uitgeverij Gottmer en Nosy Crow hebben een e-book gepubliceerd voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar met heldere en toegankelijke uitleg over het coronavirus. Het e-book is voor iedereen gratis te downloaden, via onze website: www.bibliotheekavv.nl/online-blijven-we-open

Je kunt ons bellen

Heb je vragen? De Bibliotheek is vijf dagen per week telefonisch bereikbaar van 12.00 tot 16.00 uur. Kijk voor de telefoonnummers op de site van Bibliotheek AVV: www.bibliotheekavv.nl/bellen 

 


Laatst bewerkt op: 14 april 2020 19:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Bibliotheek start nieuwe service: de AfhaalBieb

Deze week is de Bibliotheek gestart met een nieuwe service: de AfhaalBieb. Bibliotheekleden kunnen 5 boeken kiezen en hun keuze via de website of telefonisch aan ons doorgeven. De boeken kunnen na een paar dagen worden afgehaald.  Veiligheid staat hierbij voorop. We houden ons dan ook strikt aan de richtlijnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: