Burgemeester en wethouder bezoeken zorgcentra

Burgemeester en wethouder bezoeken zorgcentra


Geplaatst op: 15 april 2020

Pasen verliep door de coronacrisis voor veel mensen anders dan gehoopt. Onder de landelijke vlag van “Samen tegen eenzaamheid bij ouderen” fietsten burgemeester Gido Oude Kotte en CEO van Dutch Flower Group Marco van Zijverden op Goede Vrijdag langs de zorgcentra in Aalsmeer. 

De bewoners van ’t Kloosterhof, Zorgcentrum Aalsmeer en Rozenholm werden blij verrast door de burgemeester en Van Zijverden én de vrachtwagen met bloemen die achter hen aan reed. Oude Kotte: “Dit was een mooie dag om tijdens de coronacrisis wat extra’s te doen voor de ouderen in Aalsmeer. Ik wil Marco graag bedanken dat we dit mogelijk konden maken. We hebben veel mensen die het niet makkelijk hebben een mooie bos bloemen, een lach op hun gezicht en een vrolijk Pasen kunnen bezorgen.”

Ons Tweede Thuis

Aan het eind van hun fietstocht brachten de burgemeester en van Zijverden nog met wethouder Wilma Alink een bezoek aan Ons Tweede Thuis. De disco die daar gehouden werd, werd extra feestelijk door de boeketten die de bewoners van hun bezoekers kregen. Alink: “Fijn dat we met de Dutch Flower Group ook de mensen bij Ons Tweede Thuis een bloemetje kunnen bezorgen. Zij moeten net als veel ouderen momenteel het bezoek van hun vrienden en familie missen”. 

Sierteelt

Ook voor de sierteelt zorgt de coronacrisis voor lastige tijden. De gemeente Aalsmeer is trots op bedrijven zoals de Dutch Flower Group die ondanks alles een flinke steen bijdragen aan het blij maken van mensen die nu hun familie moeten missen. Oude Kotte: “Hopelijk inspireert deze actie andere bedrijven en onze inwoners om elkaar blij te blijven maken met de prachtige bloemen en planten die hier gekweekt worden.”


Laatst bewerkt op: 15 april 2020 18:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester en wethouder bezoeken zorgcentra

Pasen verliep door de coronacrisis voor veel mensen anders dan gehoopt. Onder de landelijke vlag van “Samen tegen eenzaamheid bij ouderen” fietsten burgemeester Gido Oude Kotte en CEO van Dutch Flower Group Marco van Zijverden op Goede Vrijdag langs de zorgcentra in Aalsmeer.  De bewoners van ’t Kloosterhof, Zorgcentrum Aalsmeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: