001 - De Baat
Taxi met vier inzittenden te water langs de A2

Taxi met vier inzittenden te water langs de A2


Geplaatst op: 18 april 2020

In de nacht van vrijdag op zaterdag is taxi te water geraakt op de A2 tussen Breukelen en Vinkeveen. In de wagen zaten vier inzittenden.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 3.05 uur ter hoogte van het tankstation. De taxichauffeur verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. Het voertuig schoot langs een lichtmast de berm in en belandde vervolgens op z'n kop in het water. Voorbijgangers schoten te hulp en belden 112.

De brandweer stuurde o.a een duikteam om de vier inzittenden uit het voertuig te halen, maar bij aankomst waren de taxichauffeur en zijn drie inzittenden al uit het water. Ambulancepersoneel heeft zich over hen ontfermt. Twee inzittenden werden voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Over hen toestand is niets bekend. De twee anderen zijn door de politie opgevangen en worden verhoord.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en vraag getuigen die zij nog niet gesproken hebben contact op te nemen met 0900 - 8844.

 Laatst bewerkt op: 18 april 2020 04:26

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Taxi met vier inzittenden te water langs de A2

In de nacht van vrijdag op zaterdag is taxi te water geraakt op de A2 tussen Breukelen en Vinkeveen. In de wagen zaten vier inzittenden. Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 3.05 uur ter hoogte van het tankstation. De taxichauffeur verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: