001 - Escaperoom aglemeen
Fietsster zwaar gewond na ongeluk De Hoef

Fietsster zwaar gewond na ongeluk De Hoef


Geplaatst op: 19 april 2020

Zondagmiddag rond 15.15 uur is een vrouw gewond geraakt toen zij fietstte op De Hoef Oostzijde. 

De vrouw fietstte met haar man over de weg richting De Hoef. Een auto die achter hen reed haalde in, maar raakte de vrouw. Zij kwam ten val. De automobilist kwam tijdens het inhalen een wielrenner tegen die van de andere kant kwam, waardoor er niet genoeg ruimte was.

Vanwege de ernst van de verwondingen werd ook de hulp ingeroepen van de traumahelikopter. De vrouw is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De weg zal nog enige tijd afgesloten zijn vanwege het politieonderzoek.

Klachten van onwonenden vanwege drukte
Omwonenden klagen al weken dat het veel te druk is op deze popularie fiets-, wandel-, en motorroute. Er gebeuren met zomerse dagen geregeld ongelukken, maar volgens omwonenden geeft de gemeente geen gehoor aan de problemen. Zij hoopten tijdens de corona problemen nu op een afsluiting, net als op andere plaatsen in het land.

 
Laatst bewerkt op: 19 april 2020 16:33

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietsster zwaar gewond na ongeluk De Hoef

Zondagmiddag rond 15.15 uur is een vrouw gewond geraakt toen zij fietstte op De Hoef Oostzijde.  De vrouw fietstte met haar man over de weg richting De Hoef. Een auto die achter hen reed haalde in, maar raakte de vrouw. Zij kwam ten val. De automobilist kwam tijdens het inhalen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: