001 - Escaperoom aglemeen
Speciaal Koningsdag Programma op Rick FM.

Speciaal Koningsdag Programma op Rick FM.


Geplaatst op: 20 april 2020

Speciaal Koningsdag Programma op Rick FM.

Koningsdag 2020 vieren we dit jaar thuis. Het coronavirus dwingt ons hiertoe. Op Rick FM zijn er de hele dag speciale samengestelde programma’s te horen. We starten de dag om 07.00 uur met Goedemorgen Amstelland voor de vroege vogels die deze dag eerst nog moeten werken. Sjors Hogendoorn start de eerste twee uur, gevolgd door Frank van Agtmaal om 9.00 uur.

Om 11.00 uur is het tijd voor een speciale Koningsdag editie “Van juni-oor tot seni-oor”. Een extra aflevering van dit nieuwe verzoekplatenprogramma voor jong en oud. Presentatie door Marga Kouw en Thijs Voorn en in het programma is er een speciale gast die enkele verzoeknummers live gaat zingen.
Omdat we veel thuis werken en niet naar school kunnen, afstand bewaren en minimaal contact hebben is het juist leuk om nu een verzoeknummer aan te vragen. Leuk voor je collega’s, klasgenootjes, Opa’s & Oma’s, andere familie, vrienden of gewoon zomaar. Vraag je eigen verzoeknummer aan! Het mailadres is; verzoekhoek@rickfm.nl

Tijdens de uitzending kan er ook gebeld worden met de studio 0297-540970.
De leukste en/of bijzondere aanvragen worden live tijdens de uitzending gebeld en dan kun je, als je dat wil, zelf je verzoekje aankondigen. Meer informatie;

Vanaf 13.00 uur zullen Monique Musch en Jan Tilburgs diverse onderwerpen belichten rondom Koningsdag. En van 15.00 tot 17.00 uur zal Jomaro Kooke de middag muzikaal compleet maken met een Koninklijke rode draad.

Koningsdag 2020 vieren we thuis en samen met Rick FM.
Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
Live stream en ook overal met de gratis TuneIn App

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speciaal Koningsdag Programma op Rick FM.

Speciaal Koningsdag Programma op Rick FM. Koningsdag 2020 vieren we dit jaar thuis. Het coronavirus dwingt ons hiertoe. Op Rick FM zijn er de hele dag speciale samengestelde programma’s te horen. We starten de dag om 07.00 uur met Goedemorgen Amstelland voor de vroege vogels die deze dag eerst nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: