001 - Escaperoom aglemeen
[GEVODEN] Opnieuw bootje gestolen op Vinkeveense Plassen

[GEVODEN] Opnieuw bootje gestolen op Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 21 april 2020

Het éne bootje is nog niet teruggevonden van diefstal of de volgende wordt alweer gestolen. Het gebeurde afgelopen nacht in Vinkeveen.

Nog onbekende hebben afgelopen weekend een bootje ontvreemd bij de parkeerplaats van watersportcentrum Proosdij aan de Herenweg in Vinkeveen. Maandagavond plaatste wij een oproep op deze website waarna het bootje binnen 12 uur gedumpt werd op de Kleine Plas in Vinkeveen. In diezelfde omgeving en in dezelfde nacht werd een ander bootje gestolen.

De daders zijn er vandoor gegaan in een iets snellere aluminium platbodem met buitenboordmotor. Of het om dezelfde daders gaat is niet bekend en daarom is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie over de diefstallen aan de Herenweg in Vinkeveen of ziet u de aluminium platbodem varen, neem dan contact op met de politie.

Update: Het bootje is dinsdagavond aangetroffen op de Grote Plas.


Laatst bewerkt op: 22 april 2020 08:37

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

[GEVODEN] Opnieuw bootje gestolen op Vinkeveense Plassen

Het éne bootje is nog niet teruggevonden van diefstal of de volgende wordt alweer gestolen. Het gebeurde afgelopen nacht in Vinkeveen. Nog onbekende hebben afgelopen weekend een bootje ontvreemd bij de parkeerplaats van watersportcentrum Proosdij aan de Herenweg in Vinkeveen. Maandagavond plaatste wij een oproep op deze website waarna het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: