001 - Escaperoom aglemeen
Twee oplichters aangehouden in Vinkeveen

Twee oplichters aangehouden in Vinkeveen


Geplaatst op: 22 april 2020

De politie heeft dinsdagmiddag twee oplichters aangehouden in Vinkeveen. De mannen gingen langs de deur om een zogenaamd pakketje af te geven.

De mannen werden betrapt op de Scholeksterlaan waar zij langs meerdere adressen aan de deur waren gegaan om een pakketje af te geven. Bij ontvangst van het pakketje moest er volgens de oplichters wel een bedrag gepind worden. Tijdens het pinnen werd geprobeerd om de pincode af te kijken.

Alerte buurtbewoners schakelden de politie in. Die heeft de twee in de kraag gevat en ingesloten voor verhoor. Heeft u contact gehad met deze twee mannen of iets gezien of gehoord wat kan helpen met het onderzoek? Meldt dit dan bij de politie via 0900-8844 of via www.politie.nl

 

 


Laatst bewerkt op: 22 april 2020 08:06

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee oplichters aangehouden in Vinkeveen

De politie heeft dinsdagmiddag twee oplichters aangehouden in Vinkeveen. De mannen gingen langs de deur om een zogenaamd pakketje af te geven. De mannen werden betrapt op de Scholeksterlaan waar zij langs meerdere adressen aan de deur waren gegaan om een pakketje af te geven. Bij ontvangst van het pakketje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: