001 -Family

Politie onderzoekt incident met Mijdrechtse verkeersregelaar


Geplaatst op: 12 september 2011

Mijdrecht/Pijnacker - De politie onderzoekt een incident waarbij een 56-jarige verkeersregelaar uit Mijdrecht en een 65-jarige automobilist uit Pijnacker betrokken raakten.

De 56-jarige man uit Mijdrecht was als verkeersregelaar werkzaam bij de maatregelen bij een evenement op de Noordweg. Volgens de man werd hij daarbij aangereden door een bestuurder van een personenauto. De verkeersregelaar, kon aldus zijn latere verklaring, door opzij te springen een aanrijding voorkomen. Toen politieagenten ter plaatse kwamen, bleek dat zowel de verkeersregelaar als de automobilist nog ter plaatse waren. De verkeersregelaar deed aangifte tegen de automobilist. De automobilist legde een verklaring af waaruit bleek dat hij zijn zoon vervoerde in zijn auto zijn zoon met een gebroken enkel en onderweg was naar het ziekenhuis.

De politie stelt een onderzoek in.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Haaglanden

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie onderzoekt incident met Mijdrechtse verkeersregelaar

Mijdrecht/Pijnacker - De politie onderzoekt een incident waarbij een 56-jarige verkeersregelaar uit Mijdrecht en een 65-jarige automobilist uit Pijnacker betrokken raakten. De 56-jarige man uit Mijdrecht was als verkeersregelaar werkzaam bij de maatregelen bij een evenement op de Noordweg. Volgens de man werd hij daarbij aangereden door een bestuurder van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: