001 - Escaperoom aglemeen
De Loods Fashion open met Koningsdag

De Loods Fashion open met Koningsdag


Geplaatst op: 23 april 2020

De Loods Fashion uit Mijdrecht is, zoals jullie van ze gewend zijn, open op Koningsdag van 10:00 tot 17:00 uur. Het is anders dan andere jaren, maar ook nu hopen zij jullie toch iets op te kunnen fleuren en blij te maken met de dingen die zij voor jullie in petto hebben.

De kledingwinkel heeft deze dag namelijk Koninklijke deals voor jou! Artikelen die je nu wilt hebben voor een steengoede prijs. De deals zijn voor heren en dames. 

Extra leuk is dat je bij besteding van 50 euro een overheerlijk appeltaartje cadeau krijgt van De Loods van Miss Applepie. Zij zal vanaf 11 uur met haar foodtruck voor de winkel staan om overheerlijke appeltaartjes TO-GO voor jullie te bakken vanaf 2,50. Om het feestje compleet te maken krijg je van De Loods ook nog een lekkere cappuccino of koffie voor onderweg. 

De Loods is gewoon 7 dagen in de week open, maar wel met gepaste maatregelen en een beetje meer. Je toets je pincode in met sushi stokjes, je winkelt met een mandje zodat het aantal mensen in de winkel bijgehouden kan worden, er zijn spatschermen, niet alle paskamers zijn open en het personeel draagt felgekleurde oranje jasjes om je te herinneren aan de 1,5 meter. Op koningsdag passen ze natuurlijk mooi in het oranje thema. 

Kom je liever niet op Koningsdag of op reguliere tijden naar de winkel? Speciaal voor jou en 1 of 2 vriend(inn)en opent De Loods haar deuren in de uren van 18:00-19:00 en 19:00-20:00 uur om veilig privé te kunnen shoppen. Met je gezin ben je ook welkom. Ben je toe aan een rondje 'De Loods' en wat positieve vibes? Whatsapp dan naar 0655487949 en maak een afspraak. Dit is geheel kosteloos. Sterker nog, Je profiteert ook nog eens van 10% korting over je aankopen op deze tijden. 

Handig om te weten: de POP-UP is deze dag ook open van 10:00 tot 17:00 uur.


Laatst bewerkt op: 25 april 2020 14:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Loods Fashion open met Koningsdag

De Loods Fashion uit Mijdrecht is, zoals jullie van ze gewend zijn, open op Koningsdag van 10:00 tot 17:00 uur. Het is anders dan andere jaren, maar ook nu hopen zij jullie toch iets op te kunnen fleuren en blij te maken met de dingen die zij voor jullie in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: