001 - Week van de ontmoeting

Patrick Hesse neemt de sleutels van zijn nieuwe Fiat 500 in ontvangst


Geplaatst op: 12 september 2011

Afgelopen vrijdag overhandigde Petr Lexa de sleutels van een spiksplinternieuwe Fiat 500 aan Patrick Hesse. Patrick is de eigenaar van Vision Quest, het adres voor alle soorten fotografie voor particulier en bedrijf. Patrick heeft voor Van Kouwen al diverse evenementen gefotografeerd en de afgelopen maanden heeft hij alle medewerkers en alle vestigingen op een mooie manier in beeld gebracht. Deze foto's zullen binnenkort op de website te zien zijn.

Tijdens zijn ronde langs de vestigingen was Patrick niet weg te slaan bij de nieuwe Fiat 500 Twin Air plus, momenteel leverbaar in een echte mannenlook! Stoere zwarte 16" lichtmetalen velgen, een sportinterieur, flippers aan het stuur, open dak, blue tooth enz. enz. Patrick rijdt zijn auto zakelijk waardoor de 14% bijtelling, geen bpm en geen wegenbelasting maakten dat hij zijn Smart snel omruilde voor een nieuwe 500 Twin Air Plus Duologic! Wij wensen Patrick en zijn vrouw veel rijplezier toe en hopen op een nog jarenlange samenwerking!

Meer over Vision Quest vindt u op www.visionquest.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Patrick Hesse neemt de sleutels van zijn nieuwe Fiat 500 in ontvangst

Afgelopen vrijdag overhandigde Petr Lexa de sleutels van een spiksplinternieuwe Fiat 500 aan Patrick Hesse. Patrick is de eigenaar van Vision Quest, het adres voor alle soorten fotografie voor particulier en bedrijf. Patrick heeft voor Van Kouwen al diverse evenementen gefotografeerd en de afgelopen maanden heeft hij alle medewerkers en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: