Zeillessen voor jeugd weer mogelijk!

Zeillessen voor jeugd weer mogelijk!


Geplaatst op: 26 april 2020

Met de versoepelingen in de landelijke maatregelen die afgelopen dinsdag zijn aangekondigd, ontstaan er voor ons weer mogelijkheden om lessen te organiseren. Waarom zou je eigenlijk gaan zeilen? Sommige mensen zeilen voor de ontspanning, op het water kom je tot rust en vergeet je even de dagelijkse bezigheden. Maar zeilen kan juist ook spannend zijn! Als het flink waait en je voldoende ervaring hebt, kun je de boot op topsnelheid over het water laten scheuren, zonder dat je benzine nodig hebt.

Week 18 - 4 dagen zeilles, woensdag 29 april t/m zaterdag 2 mei. Vanaf woensdag 29 april is het mogelijk om lessen te verzorgen. Het oorspronkelijke week 18 kamp van 5 dagen, kan in een versie van 4 dagen doorgaan. We kunnen alleen externe zeillessen verzorgen: ’s ochtends brengen en ‘s middags om 17 uur weer naar huis.
Week 19 - 5 dagen zeilles, maandag 4 mei t/m vrijdag 9 mei. In week 19 kunnen de externe zeillessen doorgaan:  ’s ochtends brengen en ‘s middags om 17 uur weer naar huis.

Lessen worden aangeboden in alle ‘eenmans’ cursussen:

- Tot 12 jaar: Optimist en RS Tera

- Vanaf 12 jaar: Zwaardboot eenmans (Laser Pico en Fusion) en Windsurfen

In overeenstemming met de protocollen van onze brancheorganisatie Hiswa, het Watersportverbond en in afstemming met gemeente en veiligheidsregio, gelden tijdens de cursussen aantal maatregelen. Denk hierbij onder andere aan:
- Afspraken m.b.t. halen en brengen;
- Hygiëneprotocol voor gebruik sanitair;
- De leeftijdsgroep tot 12 jaar en vanaf 12 jaar zullen gescheiden start locaties hebben;
- Voor de leeftijdsgroep vanaf 12 jaar maken we aanvullende afspraken om de 1,5 meter te kunnen waarborgen.

Meer info en inschrijven.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zeillessen voor jeugd weer mogelijk!

Met de versoepelingen in de landelijke maatregelen die afgelopen dinsdag zijn aangekondigd, ontstaan er voor ons weer mogelijkheden om lessen te organiseren. Waarom zou je eigenlijk gaan zeilen? Sommige mensen zeilen voor de ontspanning, op het water kom je tot rust en vergeet je even de dagelijkse bezigheden. Maar zeilen kan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: