001 - Escaperoom aglemeen
Rotary bakt cupcakes voor Merenhof Abcoude

Rotary bakt cupcakes voor Merenhof Abcoude


Geplaatst op: 28 april 2020

Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude heeft een jarenlange band met de Merenhof, een in Abcoude gelegen woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking en/of met niet-aangeboren hersenletsel. Zo is het jaarlijkse pannenkoeken bakken vaste prik. Meestal gebeurt dat in de zomer. Dat is altijd een feest. Stapels pannenkoeken gaan er dan doorheen en na afloop wordt er gezamenlijk gezongen. 

Dit jaar is wegens het Coronavirus een dergelijk activiteit helaas niet mogelijk. Dus hebben de Rotarians een alternatief bedacht om de bewoners toch een klein beetje te verwennen. Bakken in de keuken van de Merenhof is nu niet mogelijk, maar thuis kan dat natuurlijk wel. Een groepje Rotarians heeft daarom, ieder in eigen keuken, cupcakes staan bakken. Er waren verschillende soorten: naturel, met banaan, met slagroom en aardbei of versierd met een smiley. 

Afgelopen zaterdag leverden de bakkers de zelfgebakken cupcakes af bij de Merenhof. Zo konden we de bewoners toch een extraatje bezorgen om de saaiheid van de dagen een beetje te doorbreken. Voor de bewoners, die net als vele anderen, niet naar hun werk of dagbesteding kunnen, was de verrassing heel welkom en ze lieten zich de baksels dan ook goed smaken. 

Voor meer informatie over onze Rotaryclub www.rotary.nl/vinkeveenabcoude


Laatst bewerkt op: 28 april 2020 09:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rotary bakt cupcakes voor Merenhof Abcoude

Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude heeft een jarenlange band met de Merenhof, een in Abcoude gelegen woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking en/of met niet-aangeboren hersenletsel. Zo is het jaarlijkse pannenkoeken bakken vaste prik. Meestal gebeurt dat in de zomer. Dat is altijd een feest. Stapels pannenkoeken gaan er dan doorheen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: