OBS de Pijlstaart opent schooljaar op z'n Hollands


Geplaatst op: 12 september 2011

Traditiegetrouw opende OBS De Pijlstaart uit Vinkeveen afgelopen vrijdag het schooljaar officieel met het jaarlijkse feest De Pijlstart. Ouders, leerkrachten en leerlingen konden onder het genot van een hapje en een drankje bijkletsen en nog even terugblikken op de zomervakantie.

Dit jaar stond het feest in het thema van Holland. Uit de speakers knalde gezellige Hollandse muziek en zowel binnen als buiten waren leuke (Oudhollandse) spelletjes te doen. Er werd behoorlijk hard gelachen op de ‘stier', waar de kinderen zo lang mogelijk op moesten blijven zitten. Niet de gemakkelijkste opgave!

Het was duidelijk te merken dat het leerlingenaantal weer flink gegroeid is, want het schoolplein leek voller dan ooit te staan. Nu het feesten erop zit, moeten de leerlingen er écht aan geloven: het keiharde werken is begonnen! En dat moet, na een week van het schoolreisje naar de Efteling en de geslaagde Pijlstart, geen enkel probleem zijn...

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

OBS de Pijlstaart opent schooljaar op z'n Hollands

Traditiegetrouw opende OBS De Pijlstaart uit Vinkeveen afgelopen vrijdag het schooljaar officieel met het jaarlijkse feest De Pijlstart. Ouders, leerkrachten en leerlingen konden onder het genot van een hapje en een drankje bijkletsen en nog even terugblikken op de zomervakantie. Dit jaar stond het feest in het thema van Holland. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: