001 - Escaperoom aglemeen
Dansschool Nicole danst weer door, maar dan wel buiten

Dansschool Nicole danst weer door, maar dan wel buiten


Geplaatst op: 1 mei 2020

Toen bekend werd in de laatste persconferentie van Mark Rutte dat er weer gesport mocht worden onder de jeugd, stonden de docenten van Dansschool Nicole al te springen! Eindelijk weer dansen! 

Maar….dit was alleen bedoeld voor de buitensporten. Tja….wat doe je dan als je normaal altijd in een zaal les geeft? Naar buiten dus! 

Meteen werd er een plan van aanpak gemaakt en aan de gemeente voorgelegd. Hier volgde snel goedkeuring op, dus kon er vanaf gisteren weer geswingd worden. Dit keer op de parkeerplaats van Sporthal De Phoenix in Mijdrecht. Een prachtige locatie waar iedereen veilig kon komen. 

En dat iedereen hier aan toe was, was duidelijk te zien! Allemaal blij en vrolijke gezichten van meiden die erg veel zin hadden om weer even te doen waar ze zoveel plezier in hebben: dansen!

Zo lang het mooi weer blijft en de regels worden niet weer aangescherpt, gaan ze hier zeker mee door. Erg leuk om te zien dat Dansschool Nicole hier zo snel op ingesprongen heeft en zich niet uit het veld laat slaan door wat er niet mag, maar juist door wat wél mag! 

Mocht je nu geen lid zijn, maar wel graag (een keer) mee willen doen, dan mag dat ook! Voor iedereen t/m 18 jaar is het toegestaan om mee te bewegen bij deze buiten trainingen. Kijk dan even op hun Facebook of Instagram pagina en stuur ze een (privé)berichtje, zodat ze je de juiste tijden en veiligheidsregels kunnen toesturen. 
Laatst bewerkt op: 1 mei 2020 08:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dansschool Nicole danst weer door, maar dan wel buiten

Toen bekend werd in de laatste persconferentie van Mark Rutte dat er weer gesport mocht worden onder de jeugd, stonden de docenten van Dansschool Nicole al te springen! Eindelijk weer dansen!  Maar….dit was alleen bedoeld voor de buitensporten. Tja….wat doe je dan als je normaal altijd in een zaal les … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: