001 -Family
Onbezorgd wonen in de Maricken - de bouw van de laatste fase start dit najaar

Onbezorgd wonen in de Maricken - de bouw van de laatste fase start dit najaar


Geplaatst op: 1 mei 2020

Tussen Amsterdam en Utrecht, nabij de Vinkeveense Plassen ligt de Maricken. Een jonge wijk grenzend aan Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter.

De verkoop van het eerste deel van fase V, de laatste fase van de Maricken, verloopt zeer voorspoedig. De bouw gaat daarom al dit najaar van start.  Op dit moment zijn nog enkele ruime gezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen én vrijstaande woningen beschikbaar. U kunt kiezen uit verschillende groottes en architectuurstijlen. Wonen op het eiland of aan een groene woonstraat? Het kan in deze gezellige, groene wijk die met de realisatie van deze fase compleet is.

Benieuwd naar het actuele aanbod? Op de website vindt u meer informatie. www.demaricken.nl

 In de Maricken voelen mensen zich snel thuis. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen vindt u op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek. Door de centrale ligging is de Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam en Utrecht. Onbezorgd genieten, dat kan in de Maricken.

De Maricken leeft al volop. In 300 woningen wordt al met plezier gewoond. Gemeente De Ronde Venen en Bouwmaatschappij Verwelius B.V. werken nauw samen om de wijk tot een prettige leefomgeving te maken.

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onbezorgd wonen in de Maricken - de bouw van de laatste fase start dit najaar

Tussen Amsterdam en Utrecht, nabij de Vinkeveense Plassen ligt de Maricken. Een jonge wijk grenzend aan Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter. De verkoop van het eerste deel van fase V, de laatste fase van de Maricken, verloopt zeer voorspoedig. De bouw gaat daarom al … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: