001 -Family
Inbraak bij ruim 20 panden aan Nijverheidsweg in Mijdrecht

Inbraak bij ruim 20 panden aan Nijverheidsweg in Mijdrecht


Geplaatst op: 2 mei 2020

Het was even vreemd opkijken zaterdagmorgen toen een eigenaar van een bedrijf aan de Nijverheidsweg op zijn werk kwam. Hij trof meerdere panden aan waarbij een inbraak gepleegd was. 

Van 20 panden waren roosters uit de overheaddeuren gehaald. Bij vier van de panden werden uiteindelijk ook spullen weggenomen. 

De panden, die afgelegen liggen, waren voor de boeven een uitgelezen plek om rustig hun zaakjes te regelen. Ze hebben onder andere een bestelbus van een bedrijf gebruikt om gestolen waar te vervoeren vannacht.

Het terrein is afgesloten met een hek, maar de boeven hadden het hek open gekregen en iets voor de sensor gezet. De boeven hebben diverse machines gestolen en vervoerd met de gestolen bus. De bus werd uiteindelijk wel weer gewoon achtergelaten bij het bedrijf waar ze de inbaak gepleegd hadden.

Op camerabeelden is alles vastgelegd waarbij drie daders te zien zijn. De politie doet onderzoek en roept eventuele getuigen op zich te melden via 0900 8844.


Laatst bewerkt op: 2 mei 2020 10:16

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbraak bij ruim 20 panden aan Nijverheidsweg in Mijdrecht

Het was even vreemd opkijken zaterdagmorgen toen een eigenaar van een bedrijf aan de Nijverheidsweg op zijn werk kwam. Hij trof meerdere panden aan waarbij een inbraak gepleegd was.  Van 20 panden waren roosters uit de overheaddeuren gehaald. Bij vier van de panden werden uiteindelijk ook spullen weggenomen.  De panden, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: