001 - Escaperoom aglemeen
Raadscommissies De Ronde Venen gaan weer vergaderen

Raadscommissies De Ronde Venen gaan weer vergaderen


Geplaatst op: 4 mei 2020

De partijen in de Rondeveense gemeenteraad zetten hun eerste stappen richting het normale politieke bedrijf. Voor het eerst sinds het uitbreken van corona komen de raadscommissies weer samen in de raadzaal van het Gemeentehuis De Ronde Venen in Mijdrecht.

De commissievergaderingen vinden plaats op woensdag 13 en donderdag 14 mei vanaf 19:30 uur. Dat gebeurt in een bijzondere setting om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo wordt geen publiek toegelaten.

Belangstellenden kunnen de vergadering toch live volgen via RTV Ronde Venen en VIA de website van Gemeente De Ronde Venen.

Een andere maatregel is dat insprekers verzocht wordt hun bijdrage tevoren via e-mail aan te leveren. Dat kan door een bericht te sturen aan m.degraaf@derondevenen.nl of j.jonker@derondevenen.nl en daarbij het onderwerp te vermelden.

In de voorbije periode heeft de Rondeveense gemeenteraad zijn werkzaamheden in aangepaste wijze voortgezet. Vragen over voorstellen zijn schriftelijk afgehandeld en het presidium (waarin alle fracties zijn vertegenwoordigd) is verschillende keren digitaal bijeen geweest. Maar binnenkort vergaderen de commissies dus weer face to face.


Laatst bewerkt op: 4 mei 2020 06:57

Bron: RTV Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Raadscommissies De Ronde Venen gaan weer vergaderen

De partijen in de Rondeveense gemeenteraad zetten hun eerste stappen richting het normale politieke bedrijf. Voor het eerst sinds het uitbreken van corona komen de raadscommissies weer samen in de raadzaal van het Gemeentehuis De Ronde Venen in Mijdrecht. De commissievergaderingen vinden plaats op woensdag 13 en donderdag 14 mei … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: