001 - Escaperoom aglemeen
Bouwdorp Challenge 2020

Bouwdorp Challenge 2020


Geplaatst op: 4 mei 2020

Er worden geen vergunningen verstrekt voor evenementen op dit moment waardoor de Bouwdorp week in augustus niet door kan gaan. Maarrrrrr…..het Bouwdorp team van Ouders Lokaal heeft een Corona-proof alternatief bedacht!

De Bouwdorp Challenge

Doe mee aan de Bouwdorp Challenge en bouw binnen één dag een object naar eigen ontwerp. Dit mag van alles zijn: een kunstobject, een hut op schaal, een zeepkistauto, etc. Laat je fantasie maar gaan.  

Het is een Bouwdorp Challenge dus hout moet onderdeel van je object zijn maar verder mag je gebruik maken van allerlei materialen die je maar kunt bedenken. Je gaat buiten voor je huis bouwen die dag zodat er gejureerd kan worden en anderen -op gepaste afstand- je bouwobject kunnen bewonderen.  Vrijwilligers (en ook onze mascotte Tikkie) van Bouwdorp zullen bij je langskomen om te kijken hoe het gaat met het bouwen en zullen vanaf 16:00 uur jureren. Ze zullen kijken naar de originaliteit, je ontwerptekening en de uitvoering daarvan, maar ook naar het verhaal achter je object. Het meest originele bouwobject wint een mooi prijzenpakket. We hebben voor elke dorpskern een eerste prijs. 

Deelname en aanmelden

De Bouwdorp Challenge vindt van 08:00-16:00 uur plaats op eerste pinksterdag (31 mei) en is voor kinderen t/m 12 jaar. Je meld je aan als team (mag ook alleen) met het adres waar je gaat bouwen. Je kunt je tot 28 mei aanstaande aanmelden via de website derondevenen.ouderslokaal.nl. Deelname is gratis. 

 


Laatst bewerkt op: 4 mei 2020 10:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bouwdorp Challenge 2020

Er worden geen vergunningen verstrekt voor evenementen op dit moment waardoor de Bouwdorp week in augustus niet door kan gaan. Maarrrrrr…..het Bouwdorp team van Ouders Lokaal heeft een Corona-proof alternatief bedacht! De Bouwdorp Challenge Doe mee aan de Bouwdorp Challenge en bouw binnen één dag een object naar eigen ontwerp. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: