001 - Escaperoom aglemeen
De Loods is OPEN op Bevrijdingsdag

De Loods is OPEN op Bevrijdingsdag


Geplaatst op: 4 mei 2020

De Loods is ook op dinsdag 5 mei geopend. Zij staan in hun mooie oranje hesjes voor jullie klaar van 12:00 tot 17:00 uur. 

Deze dag heeft De Loods voor jullie een knaller van een actie! In de POP-UP liggen namelijk honderden PME Legend t-shirts en polo’s op jullie te wachten. Je shopt tijdens Bevrijdingsdag 2 t-shirt voor €50,-. De advies verkoopprijs van deze artikelen is €29,95, €39,95 en €49,95. Op polo’s hebben zij de deal 2 voor €70,-. Hier betaal je normaal gesproken €59,95, 69,95 en €79,95 voor.
Echt mega veel voordeel voor jou als klant dus. Wow! Combineren van 1 t-shirt en 1 polo mag ook voor €60,-. De items zijn verkrijgbaar van maat M t/m XXXL.

De Loods heeft deze actie in de POP-UP ruim opgezet zodat het makkelijk is om voldoende afstand te bewaren tussen je mede-shoppers. Shoppen voor iemand anders is trouwens ook geen probleem! Daar doen ze bij De Loods niet moeilijk over. Natuurlijk zijn deze artikelen ook nog te ruilen.

Na het afrekenen krijg je ook nog eens een lekkere coffee-TO GO en je helemaal klaar om te genieten van de rest van je dag. 

Liever niet naar de winkel? Maar toch profiteren van deze deal? Whatsapp & bestel dan!
Stuur het nummer van de t-shirts en/of polo’s die je wilt, je NAW-gegevens en op welke werkdag tussen 15:00-17:00 uur je het bezorgd wilt hebben. Je ontvangt een Tikkie en zij bezorgen het kosteloos bij je thuis. Dit is het Whatsapp en bestel nummer van De Loods: 06 24 55 16 05 

Handig om te weten: De Loods en de POP-UP zijn ook open tijdens Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag.


Laatst bewerkt op: 4 mei 2020 18:18

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Loods is OPEN op Bevrijdingsdag

De Loods is ook op dinsdag 5 mei geopend. Zij staan in hun mooie oranje hesjes voor jullie klaar van 12:00 tot 17:00 uur.  Deze dag heeft De Loods voor jullie een knaller van een actie! In de POP-UP liggen namelijk honderden PME Legend t-shirts en polo’s op jullie te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: