HandjeHelpen
De huiskamer van Aalsmeer heeft een leuke moederdagactie

De huiskamer van Aalsmeer heeft een leuke moederdagactie


Geplaatst op: 4 mei 2020

In de Oude Veiling is het normaal gezellig met de bezoekers en medewerkers van de bibliotheek, het restaurant, GewoonDOEN!, ESA en het Cultuurpunt Aalsmeer. Deze 5 partijen zijn samen de huiskamer van Aalsmeer en die hebben een leuk idee voor de kids in Aalsmeer en Kudelstaart bedacht. Maar dit is wel een geheimpje voor alle moeders!

Binnenkort start de Afhaalbibliotheek waar je op gezette tijden weer terecht kunt voor een paar boeken. Op de website van de Bieb lees je hier meer over. Ook het restaurant is gedeeltelijk weer in bedrijf, er kunnen afhaalmaaltijden worden besteld van donderdag t/m zondag. En op 2 dagen zijn er momenten dat de kinderen een leuke attentie voor de moeders mogen ophalen. Er zitten cadeautjes in en knutselspulletjes, zodat je stiekem een gezellige moederdag kunt voorbereiden, want zondag 10 mei is het al zover. Maar meer kunnen we niet verklappen natuurlijk!

Wanneer je op donderdag 7 mei of vrijdag 8 mei naar De Oude Veiling op Marktstraat 19 komt na 14:00, kun je een pakketje ophalen. Let goed op hoe je moet lopen, we zorgen dat je veilig de spulletjes kunt ophalen en het is 1 pakketje voor 1 gezin, want je kunt goed samen doen met de inhoud.

De bibliotheek is in de middag geopend van 14:00 tot 17:00, dan kun je langskomen. Of vraag je ouders om een pakketje mee te nemen als ze een maaltijd ophalen bij het restaurant, dat kan op donderdag en vrijdag van 16:00 tot 20:00.

 


Laatst bewerkt op: 4 mei 2020 18:21

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De huiskamer van Aalsmeer heeft een leuke moederdagactie

In de Oude Veiling is het normaal gezellig met de bezoekers en medewerkers van de bibliotheek, het restaurant, GewoonDOEN!, ESA en het Cultuurpunt Aalsmeer. Deze 5 partijen zijn samen de huiskamer van Aalsmeer en die hebben een leuk idee voor de kids in Aalsmeer en Kudelstaart bedacht. Maar dit is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: