001 -Family
Buiten Schoolse Watersportdagen bij Zeilschool Vinkeveen

Buiten Schoolse Watersportdagen bij Zeilschool Vinkeveen


Geplaatst op: 4 mei 2020

Vanaf 11 mei mogen de basisscholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen weer beperkt open. Met twee dagen school per week, blijven er nog veel dagen over waarop de kinderen opgevangen moeten worden. Even een dagje voor jezelf? Een dag geconcentreerd aan het werk? Of een dag de volledige aandacht voor 1 van uw kinderen, in plaats van uw aandacht te moeten verdelen? Geef uw kind op voor 1 of meer Buiten Schoolse Watersportdagen bij de zeilschool in Vinkeveen. 

Op de Buiten Schoolse Watersportdagen ondernemen we sportieve activiteiten op en aan het water met als hoofdactiviteit zeilen. Inschrijven kan dan per losse dag. Het accent ligt op het met elkaar plezier hebben tijdens het zeilen. Ervaren en gediplomeerde instructeurs / begeleiders zullen zorgdragen voor een veilige, leuke en sportieve dag. Met leeftijdsgenoten lekker buiten actief zijn.

  • Vanaf 6 jaar en in het bezit van minimaal zwemdiploma A.
  • Eigen lunchpakketje en een versnapering zelf meenemen.
  • De kinderen mogen vanaf 8:30u. gebracht worden, om 9:00u. starten we met de activiteiten.
  • Kosten zijn € 75,-
  • De Watersportdagen kunnen doorgaan bij minimaal 3 deelnemers. Om die reden behouden wij tot 48 uur voor aanvang het recht om te kunnen annuleren.

Laatst bewerkt op: 4 mei 2020 20:26

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buiten Schoolse Watersportdagen bij Zeilschool Vinkeveen

Vanaf 11 mei mogen de basisscholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen weer beperkt open. Met twee dagen school per week, blijven er nog veel dagen over waarop de kinderen opgevangen moeten worden. Even een dagje voor jezelf? Een dag geconcentreerd aan het werk? Of een dag de volledige aandacht voor 1 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: