001 - Escaperoom aglemeen
Dodenherdenking De Ronde Venen in aangepaste vorm

Dodenherdenking De Ronde Venen in aangepaste vorm


Geplaatst op: 5 mei 2020

Op bescheiden, maar stemmige wijze hebben het college van B en W en vertegenwoordigers van plaatselijke comités vandaag, 4 mei, in De Ronde Venen de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Tegelijkertijd stonden ze stil bij slachtoffers van conflicten waarbij de Staat der Nederlanden was betrokken.

In verband met de coronamaatregelen zijn er dit jaar op 4 en 5 mei geen publieksactiviteiten in de buitenlucht. Een gezamenlijke bijeenkomst was vandaag om 20 uur niet mogelijk. Daarom is besloten dat leden van het college, samen met leden van plaatselijke comités, bij verschillende oorlogsmonumenten in de gemeente een krans zouden leggen.

Dat is vanochtend gebeurd. Burgemeester Divendal legde om 8.30 uur een krans bij het monument in de Dorpsstraat en aansluitend bij de 3 monumenten op het Raadhuisplein. Wethouder Rein Kroon legde om 9.15 uur een krans bij het monument in de Raadhuisstraat in Wilnis en aansluitend bij de 3 Canadese oorlogsgraven. Wethouder Kiki legde om 10 uur een krans bij het monument op de Heulweg/Herenweg in Vinkeveen. Om 10.45 uur legde wethouder Alberta Schuurs een krans bij het monument op de G.P. van der Leestraat in Baambrugge. Ook de vertegenwoordigers van de plaatselijke comités legden kransen bij de monumenten. 

Laatst bewerkt op: 5 mei 2020 07:41

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dodenherdenking De Ronde Venen in aangepaste vorm

Op bescheiden, maar stemmige wijze hebben het college van B en W en vertegenwoordigers van plaatselijke comités vandaag, 4 mei, in De Ronde Venen de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Tegelijkertijd stonden ze stil bij slachtoffers van conflicten waarbij de Staat der Nederlanden was betrokken. In verband met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: