Een treffer doet Argon de das om

Geplaatst op: 12 september 2011

Na de remise van vorige week tegen FC Hilversum was Argon nu duidelijk op zoek naar een driepunter en probeerde het de tegenstander vroeg vast te zetten. De beste kans in de beginfase was dan ook voor Argon toen de gedreven Joshua Patrick de actie inzette en een goede voorzet afleverde die viel voor de voeten van Robin Muller van Moppes die het leer niet langs doelman Peters van de Treffers kreeg. Vlak daarna kregen de Treffers een grote mogelijkheid toen Brayton Biekman op het middenveld balverlies leed en Said Echargui de bal inbracht bij het Argon doel, tot opluchting van de Argonauten wist Dennis Filippo redding te brengen op de doellijn.

Na een minuut of twintig was Biekman gevaarlijk toen een ingooi van Nicolai Verbiest pardoes voor zijn voeten werd gekopt en de buitenspeler bijna alles goed deed; de aanname op de borst en de daarop volgende uithaal waren goed, de bal belandde net aan de verkeerde kant van de paal. Vlak na dat moment hadden de Treffers zomaar op 1-0 kunnen staan toen Echagui een voorzet af wilde leveren maar de bal in een keer via de binnenkant van de paal het speelveld weer in zag stuiteren.

Vijf minuten later was het alsnog raak voor de Treffers toen Jansen de voorzet gaf vanaf de linkerkant en Paul Jans de bal van dichtbij volledig vrijstaand mocht inkoppen: 1-0.

Na de rust kreeg de zeer hard werkende en goed spelende Robin Muller van Moppes weer eens kans namens Argon, maar zag zijn inzet andermaal gekeerd door de doelman van de Treffers, die de hele wedstrijd een sta in de weg bleef.

Beide teams kregen kansen in de tweede helft, Argon was dichtbij de gelijkmaker toen Kevin van Essen Patrick Lokken helemaal alleen voor doelman Peters zette, maar de spits schoot op het lichaam van de sluitpost.

De Treffers hadden in die fase de wedstrijd in het slot kunnen gooien, maar met name spits Jans faalde een aantal keren opzichtig in de afwerking.

Zo verliest Argon dus andermaal een uitwedstrijd, maar is het gevoel na deze wedstrijd heel anders. De wedstrijd tegen de Treffers biedt perspectief voor de komende wedstrijden.

Argon is in de verre uitwedstrijd in Groesbeek tegen De Treffers strijdend ten onder gegaan. Waar de meest recente uitwedstrijd nog kansloos verloren werd, werd er nu tegen een hoger aangeschreven tegenstander met veel inzet gezocht naar de punten, maar ging de formatie van Jimmy Simons toch ten onder: 1-0.Na … Lees meer »