Zo geef je alledaagse producten een persoonlijke touch

Zo geef je alledaagse producten een persoonlijke touch


Geplaatst op: 1 oktober 2020

Het is altijd leuk om, overal waar je dan ook heen gaat, dat gevoel van thuis te hebben. Gelukkig kan dit ook heel makkelijk waar worden gemaakt. Veel alledaagse producten kunnen namelijk door middel van een persoonlijke touch hier een bijdrage aan leveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van simpele dingen zoals een usb met logo of een pen met een mooie foto. Er zijn zoveel dingen mogelijk en vooral ook makkelijk mogelijk.

Foto

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Zo is het maar net. Door middel van foto wordt er binnen een oogopslag vaak duidelijk wat er aan de hand is op de foto. Maar, een foto kan ook van speciale betekenis zijn voor jou. Vaak kan zo’n foto er dan ook voor zorgen dat je, waar je ook bent, altijd weer even kan worden opgevrolijkt. Het fijnste is nog dat een foto op tal van alledaagse producten kan worden verwerkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sleutelhanger, een agenda of een drinkflesje. Zo kun je dat speciale moment overal met je meedragen.

Logo’s

Niet alleen een beeld door middel van een foto kan een persoonlijke touch overbrengen, maar ook een logo. Vaak kan je door middel van allerlei dagelijkse producten jouw logo overbrengen naar anderen. Veel van deze alledaagse producten worden vaak ook gebruikt en daarmee geleend door anderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aansteker bedrukken? Of gewoon iets simpels als een pen. Bij het uitlenen en gebruik van deze attributen valt het altijd extra op als er een persoonlijke touch bij zit. Een persoonlijke touch waar jij op dat moment een mooi verhaal bij kan vertellen.

Quotes

Naast beelden zijn er ook kleine woorden die vaak al een bepaalde gedachte of verhaal uitdrukken. Zo heeft iedereen wel een levensspreuk die hem of haar op het lijf staat geschreven. Ook deze quotes kunnen op allerlei alledaagse producten worden verwerkt. Het leuke hieraan is, is dat het ook weer een leuk verhaal met zich meebrengt. Een leuk en mooi verhaal dat je kan delen met iedereen. Zo leer je iemand ook nog eens op een veel persoonlijkere manier kennen.

Er is dus veel mogelijk als het gaat om een persoonlijke touch creëren op alledaagse producten. Het leuke hieraan is dat het nog persoonlijker wordt wanneer je het cadeau geeft aan iemand. Een leuke inspiratie voor de volgende verjaardag.


Laatst bewerkt op: 1 oktober 2020 18:53

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zo geef je alledaagse producten een persoonlijke touch

Het is altijd leuk om, overal waar je dan ook heen gaat, dat gevoel van thuis te hebben. Gelukkig kan dit ook heel makkelijk waar worden gemaakt. Veel alledaagse producten kunnen namelijk door middel van een persoonlijke touch hier een bijdrage aan leveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van simpele dingen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: