001 - Escaperoom aglemeen
Vrijwilligers voedselbank Aalsmeer – Kudelstaart in het zonnetje gezet

Vrijwilligers voedselbank Aalsmeer – Kudelstaart in het zonnetje gezet


Geplaatst op: 6 mei 2020

De Voedselbank Aalsmeer – Kudelstaart verzorgt al sinds 2013 voedselpakketten voor mensen die deze hard nodig hebben. Wethouder Robert van Rijn had een gesprek met voorzitter Koos Koelewijn hierover en greep gelijk de kans aan om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Koos is positief over de voedselbank Aalsmeer - Kudelstaart. “Gelukkig krijgen wij nog regelmatig voedseldonaties van bedrijven en de Aalsmeerse samenleving”. Aldus Koos. “Laatst kregen wij een grote donatie van groente en fruit via Levarht. Ook geven inwoners gehoor aan onze oproep op Facebook. Wij delen dan kratjes uit die de initiatiefnemer voor de deur zet en een oproep doet aan de buurtgenoten om houdbare artikelen te doneren. De Voedselbank haalt de kratjes weer op. Een mooi initiatief van de Aalsmeerse samenleving en wij kunnen het op anderhalve meter afstand goed ophalen bij de mensen.”

Koos ziet op dit moment wel een toename van ongeveer 10 á 15% in de klanten van de Voedselbank. Omdat ze op dit moment geen winkelacties kunnen houden  proberen nu om op andere manieren voedsel in te zamelen zoals met de kratjes. “Maar natuurlijk blijft elke donatie welkom”. Zegt Koos.

Wethouder Robert van Rijn was onder de indruk van de efficiëntie binnen het bestuur van de Voedselbank en de manier waarop alle vrijwilligers te werk gaan. Hij bedankte iedereen hartelijk voor hun inzet en gaf als dank aan alle vrijwilligers een mooie orchidee.  

Laatst bewerkt op: 6 mei 2020 10:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilligers voedselbank Aalsmeer – Kudelstaart in het zonnetje gezet

De Voedselbank Aalsmeer – Kudelstaart verzorgt al sinds 2013 voedselpakketten voor mensen die deze hard nodig hebben. Wethouder Robert van Rijn had een gesprek met voorzitter Koos Koelewijn hierover en greep gelijk de kans aan om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Koos is positief over de voedselbank Aalsmeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: