001 - Escaperoom aglemeen
GroenWest sluit 100-jarig jubileum af

GroenWest sluit 100-jarig jubileum af


Geplaatst op: 8 mei 2020

Het afgelopen jaar heeft woningcorporatie GroenWest samen met huurders haar 100-jarig jubileum gevierd. Een jaar dat in het teken stond van ontmoeting en verbinding. Tijdens de verschillende jubileumactiviteiten heeft GroenWest bijzondere gesprekken en ontmoetingen gehad. “Wij, en onze rechtsvoorgangers, zetten ons al 100 jaar in voor onze huurders en tijdens het jubileumjaar is er met plezier een stapje extra gezet”, aldus directeur-bestuurder Karin Verdooren. Wij bedanken u voor de mooie, bijzondere, ontroerende en feestelijke momenten tijdens ons jubileumjaar”.

Het begin van een feestelijk jubileumjaar
Op 15 maart 2019 trapte GroenWest dit bijzondere wijze het jubileumjaar af door op drie locaties de handen uit de mouwen te steken voor haar huurders. Bij de Stadspoort in Woerden, de Amerpoort in Vinkeveen en de Lindewaard in Linschoten staken medewerkers van GroenWest de handen uit de mouwen om de woonomgeving van de huurders daar net iets mooier te maken. Samen met bewoners is er geklust, geschilderd en in de tuin gewerkt. De bewoners genoten zichtbaar van alle aandacht en zijn blij met hun opgefriste woonomgeving. Deze actie markeerde het begin van een jaar vol feestelijke activiteiten.

Jubileumactiviteiten
“We hebben allerlei feestelijke activiteiten voor en vooral samen met onze huurders georganiseerd. Zo trokken we onder andere met de Babbelbus de wijken in voor een praatje met koffie, organiseerden we een fietstocht door het Groene Hart, nodigden we kinderen uit om mee te doen aan ‘Teken je droomslaapkamer’ en hebben we onze deuren open gezet om zo een kijkje te geven in de wereld van de woningcorporatie”, aldus Verdooren. Daarnaast zette GroenWest huurders in het zonnetje, is de Tuinklusbus ingezet om samen met huurders tuinen op te knappen en werden op verschillende locaties gezellige jubileumbingo’s georganiseerd waarbij men ook een kijkje kon nemen in het Pop-Up museum. En tot slot werd er aan al onze huurders een bijzonder cadeau uitgedeeld, namelijk twee mooie ledlampen. Kortom, een feestelijk jubileumjaar dat we niet snel zullen vergeten. Benieuwd naar alle jubileumactiviteiten? Ga naar www.groenwest.nl/100-jarig-jubileum-groenwest/.

Jubileumboek
Er zijn bijzondere verhalen met huurders van GroenWest gedeeld. Enkele verhalen zijn in een prachtig jubileumboek gebundeld. Houdt het bewonersblad van GroenWest in de gaten voor een impressie van het jubileumboek. Geïnteresseerd in het jubileumboek? Stuur een e-mail naar 100@groenwest.nl om een gratis exemplaar van het jubileumboek op te vragen. 


Laatst bewerkt op: 8 mei 2020 21:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GroenWest sluit 100-jarig jubileum af

Het afgelopen jaar heeft woningcorporatie GroenWest samen met huurders haar 100-jarig jubileum gevierd. Een jaar dat in het teken stond van ontmoeting en verbinding. Tijdens de verschillende jubileumactiviteiten heeft GroenWest bijzondere gesprekken en ontmoetingen gehad. “Wij, en onze rechtsvoorgangers, zetten ons al 100 jaar in voor onze huurders en tijdens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: