001 - Escaperoom aglemeen
Kanovereniging De Ronde Venen start het vaarseizoen voor de jeugd

Kanovereniging De Ronde Venen start het vaarseizoen voor de jeugd


Geplaatst op: 10 mei 2020

Afgelopen zaterdag mocht de jeugd weer naar buiten en voor het eerst de plassen weer op.

De traditionele start van het seizoen begin april kon niet door gaan vanwege het Coronavirus. Nu dus eindelijk wel. Het weer was prachtig en ook de temperatuur van het water is nu veel warmer na de 1,5 maand vertraging. Door de nodige regels is het anders dan normaal, maar alles is goed te doen. Het voldoende afstand van elkaar houden op het water is in een kajak en de peddels goed te doen en gaat bijna vanzelf. Dit in een rustige omgeving op het water.

Weer naar buiten om te sporten

De jeugd heeft heel lang thuis moeten blijven zitten en kunnen eindelijk naar buiten. Kunnen weer actief bezig zijn en hun energie kwijt. Een paar uur er tussenuit is heerlijk om bezig te zijn.          

Nieuwe jeugd is welkom: 

Alle jeugd is welkom! Het enige dat nodig is een zwemdiploma. De club kan voor kajak en peddel zorgen. De jeugd vaart op de zaterdagochtend om ca. 10.30 uur. De groep is erg enthousiast en heeft altijd veel plezier met elkaar. Al spelend worden de vaartechnieken geleerd. Voor de ouders is er de gelegenheid om mee te varen en/of te helpen met het begeleiden van de jeugdgroep. De club heeft hiervoor kajaks ter beschikking. 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kanovereniging De Ronde Venen start het vaarseizoen voor de jeugd

Afgelopen zaterdag mocht de jeugd weer naar buiten en voor het eerst de plassen weer op. De traditionele start van het seizoen begin april kon niet door gaan vanwege het Coronavirus. Nu dus eindelijk wel. Het weer was prachtig en ook de temperatuur van het water is nu veel warmer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: