001 - Escaperoom aglemeen
Heeft u fotosuggesties voor  ‘Trots op Vinkeveen 2021'

Heeft u fotosuggesties voor ‘Trots op Vinkeveen 2021'


Geplaatst op: 10 mei 2020

Het stickerboek ‘Trots op Vinkeveen’, dat begin dit jaar is uitgegeven door Jumbo Vinkeveen in samenwerking met de historische verenging De Proosdijlanden is een groot succes geworden. De vele positieve reacties en het enthousiasme van de plaatjesspaarders zijn aanleiding voor het plan om begin 2021 een tweede deel van deze zo succesvolle uitgave te realiseren.

De twee hierbij betrokken leden van het bestuur van de historische verenging De Proosdijlanden zijn inmiddels begonnen met het selecteren van de benodigde foto’s voor dit tweede deel. In de afgelopen maanden kregen zij al diverse tips en suggesties voor opname van kenmerkende of herkenbare foto’s van Vinkeveen. Foto’s van winkels, verenigingen, gebouwen of zelfs personen komen hiervoor in aanmerking. Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de plaatselijke bevolking doen de samenstellers een oproep. We zijn vooral op zoek naar groepsfoto’s van verenigingen (bijvoorbeeld biljart-, dam-, badminton-, tennis- of welke andere vereniging dan ook). Foto’s van plekken in het dorp, winkels, gebouwen, straten, waarvan menigeen zal zeggen: ’o ja, weet je nog’… Kortom, heeft u een geschikte  foto, die een plaatsje in het tweede deel verdient? Stuur dan een mailbericht aan redactie@proosdijlanden.nl Bij voorbaat hartelijk dank voor uw inbreng.

 


Laatst bewerkt op: 10 mei 2020 19:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Heeft u fotosuggesties voor ‘Trots op Vinkeveen 2021'

Het stickerboek ‘Trots op Vinkeveen’, dat begin dit jaar is uitgegeven door Jumbo Vinkeveen in samenwerking met de historische verenging De Proosdijlanden is een groot succes geworden. De vele positieve reacties en het enthousiasme van de plaatjesspaarders zijn aanleiding voor het plan om begin 2021 een tweede deel van deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: