001 - Tuimarkt
Open Training bij CSW voor kinderen 4 t/m 12 jaar

Open Training bij CSW voor kinderen 4 t/m 12 jaar


Geplaatst op: 13 mei 2020

Op Hemelvaartsdag donderdag 21 mei 2020 organiseert CSW een open training voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Dit betekent dat CSW-leden maar ook niet-CSW leden zich kunnen aanmelden. De trainingen zullen worden verzorgd door spelers van heren én dames 1. De training zal plaatsvinden in de ochtend. We zijn afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen voor het vaststellen van de exacte trainingstijd per groep. Dit zal, na het aanmelden van uw zoon of dochter, uiterlijk maandag 18 mei bekend worden gemaakt via de e-mail!

Hoe kunt u uw kind opgeven? Mail de naam + leeftijd van uw zoon/dochter naar: opentrainingcsw@gmail.com

Uiteraard dienen wij het protocol vanuit de gemeente wegens corona te hanteren. Dat betekent dat u als ouder niet aanwezig mag zijn op het terrein. Het terrein van CSW is omsloten. U kunt uw kind brengen tot het hek, alwaar hij/zij opgevangen zal worden en naar de trainer wordt toegebracht. Voor het protocol kunt u terecht op: www.cswilnis.nl.


Laatst bewerkt op: 13 mei 2020 03:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Training bij CSW voor kinderen 4 t/m 12 jaar

Op Hemelvaartsdag donderdag 21 mei 2020 organiseert CSW een open training voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Dit betekent dat CSW-leden maar ook niet-CSW leden zich kunnen aanmelden. De trainingen zullen worden verzorgd door spelers van heren én dames 1. De training zal plaatsvinden in de ochtend. We … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: