001 - Escaperoom aglemeen
Wielrenner overleden bij eenzijdig ongeluk Aalsmeer

Wielrenner overleden bij eenzijdig ongeluk Aalsmeer


Geplaatst op: 15 mei 2020

Vrijdagmiddag is bij een eenzijdig ongeval een wielrenner overleden in Aalsmeer. De exacte toedracht van het ongeval is nog onderwerp van onderzoek.


Omstreeks 14.05 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat op de Bachlaan in Aalsmeer een wielrenner over de kop was geslagen en met zijn hoofd op het wegdek terecht was gekomen. Ondanks reanimatiepogingen is de man, een 70-jarige inwoner van Amstelveen, aan zijn verwondingen overleden.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Het slachtoffer droeg een zwarte helm en fietste vanaf de Kudelstaartseweg, via de Bachlaan in de richting van Mozartlaan. Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844.Laatst bewerkt op: 15 mei 2020 16:47

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wielrenner overleden bij eenzijdig ongeluk Aalsmeer

Vrijdagmiddag is bij een eenzijdig ongeval een wielrenner overleden in Aalsmeer. De exacte toedracht van het ongeval is nog onderwerp van onderzoek. Omstreeks 14.05 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat op de Bachlaan in Aalsmeer een wielrenner over de kop was geslagen en met zijn hoofd op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: