Prima start voor een fris HVM Heren 1

Geplaatst op: 12 september 2011

Een jong en vernieuwend team is tijdens de zomervakantie opgestaan om weer iets moois te laten zien op de vernieuwde accommodatie van Hockey Vereniging Mijdrecht.

Het team, ook dit jaar gesponsord door Rabobank Veenstromen opende afgelopen weekend het seizoen tegen de heren uit Hoorn. In een gelijk opgaande strijd was het Hoorn die de score voor rust opende. Na rust lieten de heren van HVM zien dat ze geen genoegen namen met de 0-1 achterstand en kwamen terug op 1-1. De strijd ging nog steeds gelijk op met een aantal grote kansen voor Hoorn, maar keeper Redmar Stienstra had de goal zoals hij vaker doet, goed dicht getimmerd. In de laatste 10 minuten werd het toch echt weer spannend toen Hoorn wist te scoren uit een strafcorner, met een strak schot was de Mijdrechtse verdediging kansloos. Een gelijkspel hing al enige tijd in de lucht en met nog 5 minuten op de klok kregen de Mijdrechtse heren een strafcorner.

Deze werd perfect uitgevoerd met een mooie sleeppush van Tom Gunther, één van de nieuwe aanwinsten van HVM. Uiteindelijk een eerlijke verdeling van de punten en dus een prima start van het nieuwe seizoen.

Een jong en vernieuwend team is tijdens de zomervakantie opgestaan om weer iets moois te laten zien op de vernieuwde accommodatie van Hockey Vereniging Mijdrecht. Het team, ook dit jaar gesponsord door Rabobank Veenstromen opende afgelopen weekend het seizoen tegen de heren uit Hoorn. In een gelijk opgaande strijd was … Lees meer »