001 - Escaperoom aglemeen
Wat doen de kids in de Pinkstervakantie?

Wat doen de kids in de Pinkstervakantie?


Geplaatst op: 17 mei 2020

Leren doe je iedere dag. Thuis, op school en op de zeilschool! Samen met leeftijdsgenoten -onder begeleiding van ervaren instructeurs- ben je bij ons een hele dag onder de pannen.

Veel ouders bellen de Zeilschool op met de vraag wat er mogelijk is. Ook met het oog op de zeilkampen in de zomervakantie. Maar ook wij weten het niet. HISWA (de branchvereniging voor o.a. zeilscholen) en Watersportverbond zetten zich vanaf het begin van de Corona-crisis in, om iedere keer weer duidelijkheid te krijgen wat er in de zeilsport mogelijk is. Ook met de gemeente en de veiligheidsregio Utrecht heeft de zeilschool regelmatig contact, zodat alles volgens de regels verloopt.

Dit zijn de activiteiten die -met maatregelen als 1,5 meter afstand, strikte scheiding van leeftijdscategorieën en continu desinfecteren van oppervlaktes- door mogen gaan:

 • Pinkstercursussen
  Zeillessen voor Jeugd en Jongeren in groepsverband, voor beginners en gevorderden. Tijdens het Pinksterweekend en gedurende de 4-daagse extra Pinkstervakantie.
 • BSW
  Gedurende de Pinkstervakantie gaan ook de Buiten Schoolse Watersportdagen door, dus ook voor losse dagen is de zeilschool dit voorjaar the place to be!
 • Gezinsles
  Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het niet mogelijk is om met iemand van buiten je huishouden in één boot te stappen. Maar met je gezin mag het wel! Zeilles in de Valk, waarbij de instructeur in een motorboot meevaart.
 • SUP
  Stand Up Paddling, iedereen kan het! Donderdagavond van 19u. tot 21u. clinic voor beginners en licht gevorderden. Huur van SUP-board mogelijk. Vanaf 15 jaar jong.

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wat doen de kids in de Pinkstervakantie?

Leren doe je iedere dag. Thuis, op school en op de zeilschool! Samen met leeftijdsgenoten -onder begeleiding van ervaren instructeurs- ben je bij ons een hele dag onder de pannen. Veel ouders bellen de Zeilschool op met de vraag wat er mogelijk is. Ook met het oog op de zeilkampen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: