001 -Family
Eerste buitentraining Atalante groot succes

Eerste buitentraining Atalante groot succes


Geplaatst op: 18 mei 2020

Net als andere verenigingen is ook volleybalvereniging Atalante Vinkeveen druk geweest om de jeugd buiten te laten genieten van het volleybal wat zij in de zaal ook zo graag doen. 3 Jaar geleden heeft Atalante samen met korfbalvereniging De Vinken een prachtig beachveld aangelegd waar wij nu, met nog meer plezier dan anders, dankbaar gebruik van maken.

Afgelopen vrijdag 15 mei was het zover. Onze jongste jeugd, het team Vinketoppers, mocht aftrappen. Trainer Nancy was heel blij om haar 9 kinderen weer te zien en met hen te volleyballen en weer heerlijk in beweging te zijn.
In het tweede uur was het de taak van Inge en Pim om de kinderen van De Kanaries en De Biggetjes weer lekker te laten volleyballen. Wat had iedereen er zin in. Ook hier een goede opkomst! Dinsdag 19 mei zal ook de oudere jeugd weer starten met de volleybaltraining. Tot nu toe lopen de aanmeldingen hiervoor binnen.

Om de jeugd van de Ronde Venen in deze tijden te laten bewegen en kennis te laten maken met volleybal, zijn ook niet-leden welkom om deze trainingen bij te wonen.

Ben je in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar en wil je lekker bewegen op het zand en kennismaken met volleybal, dan ben je van harte welkom.

Omdat wij gebonden zijn aan een maximum aantal deelnemers én we graag van tevoren willen weten hoeveel personen er komen trainen, verzoeken wij je om je aan te melden.  Indien je niet aangemeld bent, kun je niet meedoen.

Meer informatie over de regels en het aanmeldformulier vind je op www.vv-atalante.nl  Ons beachveld vind je aan de Mijdrechtse Dwarsweg 4 te Vinkeveen.

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste buitentraining Atalante groot succes

Net als andere verenigingen is ook volleybalvereniging Atalante Vinkeveen druk geweest om de jeugd buiten te laten genieten van het volleybal wat zij in de zaal ook zo graag doen. 3 Jaar geleden heeft Atalante samen met korfbalvereniging De Vinken een prachtig beachveld aangelegd waar wij nu, met nog meer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: