001 - Escaperoom aglemeen
Mijdrecht Tennist biedt dubbel introductie voor alle 65-plussers

Mijdrecht Tennist biedt dubbel introductie voor alle 65-plussers


Geplaatst op: 18 mei 2020

inds 11 mei zijn de tennisparken voor 19+ open en mag er enkelspel gespeeld worden. Dit heeft te maken met de richtlijnen van o.a. de KNLTB om veilig en gezond tennissen voor volwassenen rustig op te starten. Veel tennissers, ouder dan 65 jaar, willen liever dubbelen. Deze groep zou dan moeten wachten tot 1 juni. Als er dan een versoepeling plaatsvindt, kan naar verwachting met vrijspelen ook gedubbeld worden. 

Om alvast in vorm te komen biedt Mijdrecht Tennist, een initiatief van T.V. De Ronde Vener en T.V. Mijdrecht een sportactiviteit aan: Tennis Fit 65+. Alle mensen ouder dan 65 jaar kunnen 3 dagen elke dag een uur dubbelen. “Ook oudere tennisspelers staan te trappelen om weer te tennissen,” aldus Mariëtte Neumann van Mijdrecht Tennist, “Met Tennis Fit 65+ worden ze begeleid door trainers van tennisschool CTO en een fysiotherapeut van Kerngezond, die er op toezien dat 1,5 meter afstand wordt gehouden. Spelenderwijs geeft de trainer tactische tips en krijgen de spieren wat extra aandacht van de fysiotherapeut om blessures te voorkomen. Ook mensen die nog geen lid zijn of niet eerder hebben getennist, zijn van harte welkom.” Tennis Fit 65+ is 25, 27 en 29 mei tussen 09.00 en 12.30. Graag van te voren aanmelden. Meer informatie op www.tvm-mijdrecht.nl en www.tvdrv.nl.


Laatst bewerkt op: 18 mei 2020 11:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrecht Tennist biedt dubbel introductie voor alle 65-plussers

inds 11 mei zijn de tennisparken voor 19+ open en mag er enkelspel gespeeld worden. Dit heeft te maken met de richtlijnen van o.a. de KNLTB om veilig en gezond tennissen voor volwassenen rustig op te starten. Veel tennissers, ouder dan 65 jaar, willen liever dubbelen. Deze groep zou dan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: