001 - Escaperoom aglemeen

KDO Dance Aerobics Gymnastiek sport buiten


Geplaatst op: 18 mei 2020

De jeugdleden van KDO Dance Aerobics Gymnastiek ( D.A.G.) zijn vanaf 11 mei begonnen met buitensporten. Dansen buiten gaat heel zonder veel aanpassingen. Turnen is wat moeilijker maar de docentes Marianne en Britt weten er toch een hele leuke les van te maken. De kinderen vinden het heerlijk om weer met elkaar van de lessen te genieten.

Natuurlijk hebben de volwassenen bij KDO D.A.G. niet stil gezeten. Denk daarbij aan de lessen via de app van bijv. Marianne en Grace. De online Pilates lessen van Irma, de Yoga lessen van Moniek en de Bodyshape lessen van Corine zijn top maar er gaat niets boven een “echte” les bij KDO.

Afgelopen zaterdag was de eerste workout voor volwassenen op het eerste veld bij KDO. Aan de reacties te horen viel dit erg in de smaak bij de leden. Iedereen was blij om zonder motivatie problemen weer zijn spieren te kunnen gebruiken.  Om de ruimte bij KDO goed te kunnen verdelen heeft KDO D.A.G. alleen lessen gepland op rustige tijden. Dus een workout op maandag en zaterdagmorgen van 9.30 tot 10.30 uur, op woensdagmorgen senior-fit  van 9.30 tot 10.30 uur en Yoga op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Wil je meedoen aan een van de lessen mail dan naar aerobics@kdo.nl

Natuurlijk wordt er alleen gesport volgens de regels van het protocol. Het was niet eenvoudig om een goed schema te maken die aan de regels van  het RIVM en gemeente regels voldoet.  We hebben enorm veel waardering voor de inzet van vele mensen die binnen het gehele KDO, meestal vrijwillig, met elkaar voor elkaar gekregen hebben hier een sluitend programma van te maken. We zijn trots een afdeling van deze geweldige vereniging te kunnen zijn en het voor ons hierdoor ook mogelijk is ook buiten te sporten.

Hopelijk kunnen we in september weer terug naar onze vaste lesrooster maar voor nu zijn we blij met deze oplossingen.

Laatst bewerkt op: 18 mei 2020 07:46

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO Dance Aerobics Gymnastiek sport buiten

De jeugdleden van KDO Dance Aerobics Gymnastiek ( D.A.G.) zijn vanaf 11 mei begonnen met buitensporten. Dansen buiten gaat heel zonder veel aanpassingen. Turnen is wat moeilijker maar de docentes Marianne en Britt weten er toch een hele leuke les van te maken. De kinderen vinden het heerlijk om weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: