001 -Family
Het Oosterbad hoopt op 1 juli 2020 open te kunnen

Het Oosterbad hoopt op 1 juli 2020 open te kunnen


Geplaatst op: 18 mei 2020

Na veel overleg en zich houdend aan de diverse richtlijnen, protocollen en de bij hen bekende informatie heeft het bestuur van Het Oosterbad helaas moeten besluiten om - tijdelijk - nog gesloten te blijven.
Het is op dit moment voor de gezondheid van bezoekers en personeel nog niet verantwoord om Het Oosterbad te openen voor recreatieve doeleinden.

Streven naar 1 juli
Het bestuur beseft dat het een grote maatschappelijke functie in Aalsmeer Oost vervult voor de jeugd en volwassenen. Daarom streeft het ernaar om de deuren met ingang van 1 juli te openen, als de grote schoolvakantie begint.

Het Oosterbad zal worden ingericht volgens de eisen in het ‘verantwoord zwemmen’-protocol (te downloaden via de website van Het Oosterbad), dus zaken zullen er dan iets anders aan toegaan.

Hoe de versoepeling vanuit de regering er tegen die tijd precies uitziet weten is nog niet bekend. Het bestuur houdt alles nauwlettend in de gaten en gaat nu vast aan de slag om Het Oosterbad op 1 juli volgens de corona-richtlijnen te kunnen openen.

Bestuur en medewerkers hebben er veel zin in, en hopen iedereen snel weer te kunnen begroeten in Aalsmeers mooie natuurzwembad.

Bestuur en medewerkers van Het Oosterbad


Laatst bewerkt op: 18 mei 2020 08:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Oosterbad hoopt op 1 juli 2020 open te kunnen

Na veel overleg en zich houdend aan de diverse richtlijnen, protocollen en de bij hen bekende informatie heeft het bestuur van Het Oosterbad helaas moeten besluiten om - tijdelijk - nog gesloten te blijven. Het is op dit moment voor de gezondheid van bezoekers en personeel nog niet verantwoord om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: