De Baat (2e)

CSW M2 tegen Hertha MC1


Geplaatst op: 12 september 2011

Voor de meisjes van Hertha MC1 was dit de eerste competitie wedstrijd in deze samenstelling, een combinatie van oud MC1/MD1 en nieuwe instroom.

In de training zagen wij het al; er zit potentie in dit team. Zaterdag mochten de meisjes aantreden voor een echter streekderby, Wilnis tegen Vinkeveen. CSW is al langere tijd actief met meisjes voetbal, Hertha sinds een paar jaar. Vanaf dit seizoen heeft Hertha in alle leeftijdsgroepen 1 meisjes team. Meisjes voetbal is momenteel in Nederland de snelst groeiende tak van sport. Hertha MC1 heeft momenteel 13 speelsters, dat is krap aan voor een veld team. Hertha is dus dringend op zoek naar meisjes die het leuk vinden om te voetballen dus ben je tussen de 5 en 18 jaar meld je dan aan via de internetsite van Hertha www.hertha.nl alle teams kunnen nog meisjes gebruiken.

Het team van MC1 stond vanaf de eerste minuut op scherp, spelen tegen CSW is altijd beladen. Coach Danny gaf aan dat ze kort en snel moesten overspelen. De meiden hebben hier goed naar geluisterd want met korte steekpasses, prima overspeel ballen en het snel terug veroveren van verloren ballen stond het na de eerste helft al 0 - 4. De tweede helft werd sterk begonnen, maar CSW kwam een aantal keren vervaarlijk in het 16 meter gebied van Hertha, maar ook hier stond een ijzersterke verdediging onder aanvoering van Romy. Hertha liep al snel uit naar een 0 - 7 voorsprong. Door Nikita werd de bal nogmaals prachtig het CSW doel ingewerkt maar deze goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Een zeer spannende wedstrijd waarbij door coach Jeroen, voor de Hertha meisjes, verschillende speelposities werd uitgeprobeerd om de volgende wedstrijd nog sterker voor de dag te komen. Danitsja kreeg nog een publiekswissel wegens haar uitmuntende speelwijze. Maar eigenlijk gold deze publiekswissel voor alle meisjes van Hertha MC1.

Goals door: Emily 3x, Amber 1x, Danitsja 2 x en Nikita 2 x (1 afgekeurd)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW M2 tegen Hertha MC1

Voor de meisjes van Hertha MC1 was dit de eerste competitie wedstrijd in deze samenstelling, een combinatie van oud MC1/MD1 en nieuwe instroom. In de training zagen wij het al; er zit potentie in dit team. Zaterdag mochten de meisjes aantreden voor een echter streekderby, Wilnis tegen Vinkeveen. CSW is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: